Početna » PG INFO » Aktuelno » Seminar trenerima po metodologiji najprestižnijeg programa

Seminar trenerima po metodologiji najprestižnijeg programa

U trening kampu FK Budućnost u naredna dva dana će renomirana kompanija „Coerver® Coaching” održati pormotivni seminar za trenere u mlađim fudbalskim kategorijama.  „Coerver® Coaching” je svjetski lider u tehničkoj obuci fudbalera sa tradicijom dugom 33 godine, i licencirana je u 45 zemalja na svim kontinentima, kao jedinstveni predstavnik „Coerver®” metoda (vodećeg svjetskog metoda u obuci fudbalskih vještina).

„Coerver® Coaching” ima preporuke UEFA i FIFA,  i  glavni je partner Fife u projektu „Football for Hope”. U dosadašnjim iskustvima te kompanije je saradnja sa preko 20 najvećih svjetskih nacionalnih fudbalskih saveza (Njemačka, Francuska, Engleska, Holandija…), kao i sa preko 50 svjetskih klubova (Bajern, Milan, Arsenal, Mančester Junajted, Real Madrid, Benfika, Glazgov Rendžers…).

Globalni cilj te kompanije je podizanje kvaliteta i nivoa stručnog rada sa trenerima svih nivoa kao i podizanje nivoa rada sa djecom na svim nivoima kroz priznati „Coerver®” metod.

Projekti koje kompanija sprovodi podrazumijevaju saradnju sa klubovima od „grassroots“ (početni nivo) do najvećeg profesioanlnohg nivoa, saradnja sa fudbalskim savezima, centrima za edukaciju trenera, organizacijama fudbalskih trenera, fakultetima i visokim školama za obrazovanje trenera, kao i organizaciju specijalnih akademija za obuku djece po „Coerver®” metodi.

„Od ove godine „Coerver® Coaching Srbija” je dobila licencu za rad i na teritoriji Crne Gore, i prva njena akcija biće dvodnevni seminar koji počinje danas u centru Budućnosti”, stoji u saopštenju koje su potpisali Renato Pirša, tehnički direktor „Coerver® Coaching” za Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru i Boris Petrović, direktor „Coerver® Coaching Crna Gora”.

Vijesti

Check Also

Budućnost poražena treći put zaredom

Budućnost Voli je sezonu u Evrokupu počela sa tri pobjede, a sada je već u ...

Budućnost izgubila u Njemačkoj, odluka sa Vajpersom

Rukometašice Budućnosti su propustile prvu šansu da se domognu glavne faze Lige šampiona, jer su ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *