UBISTVO U CENTRU GRADA: Zbog ubistva Podgoričanina, podignut optužni predlog protiv dvije osobe - Volim Podgoricu

UBISTVO U CENTRU GRADA: Zbog ubistva Podgoričanina, podignut optužni predlog protiv dvije osobe

Osnovno tužilaštvo u Nikšiću pokrenulo je krivični postupak protiv Dragana Stojkovića iz Tivta i Nikšićanina Vladimira Lemajića, koji su uhapšeni u istrazi koja se vodi povodom ubistva Podoričanina Ivana Nedovića i ranjavanja Milića Šakovića, zbog sumnje da su navodno prikrili krađu vozila iz 2014. godine, saznaje CdM.

“Protiv njih je podignut optužni predlog. Postupak će voditi sutkinja Vesna Kovačević u Osnovnom sudu u Nikšiću”, kazao je za CdM advokat Lemajića, Ivan Šljukić.

On je dodao da o ponudi Lemajića i Stojkovića, da uz jemstvo od po 10.000 eura budu pušteni da se brane sa slobode, još nije odlučeno.

“Ja sam zahtjev za to predao 5.oktobra, još čekam odluku. A juče je predat optužni predlog protiv mog klijenta i Stojkovića, i danas je potvrđen”, rekao je Šljukić.

Uskoro opširnije…..

www.cdm.me

1 komentar

  1. How come at this time there zero much more a lot of these websites? Your content are perfect and get to themes or templates, that are unable to always be recognized all over the place. Please continue penning this sort of fantastic materials, it could be absolutely important. The net can be full of incredible waste, seeing that A single will be delighted when you learn anything. Exactly why typically are not there a lot more? Commonly do not abandon me dangling!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com