UHAPŠENA JEDNA OSOBA: Pronađeno 114 grama marihuane - Volim Podgoricu

UHAPŠENA JEDNA OSOBA: Pronađeno 114 grama marihuane

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su sinoć lišili slobode S.Z. (32) iz Bara, kod kojeg su kontrolom pronašli oko 114 grama marihuane saopšteno je portalu Volim Podgoricu iz Uprave policije.

 

Naime, službenici Interventne jedinice CB Bar su, preduzimajući aktivnosti u cilju sprječavanja tzv. ulične prodaje droge, primijetili S.Z. kod autobuskog stajališta. Kada su mu policijski službenici prišli radi kontrole, S.Z. se dao u bjekstvo odbacujući pvc zamotuljak u kojem se nalazila marihuana. Policijski službenici su ga sustigli i izuzeli zamotuljak sa drogom.

 

O događaju je obaviješten Odsjek za borbu protiv droge čiji su službenici o svemu obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

 

S.Z. je lišen slobode.

 

Kriminalistički tehničar CB Bar je uradio preliminarnu hemijsku analiza izuzete supstance kojom je utvrđeno da se radi o opojnoj drogi marihuana, bruto mase 113,9 grama, koja će biti proslijeđena Forenzičkom centru radi vještačenja.

 

S.Z. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom državnom tužiocu u VDT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašećna proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Volim Podgoricu

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com