Home / NASLOVNA / DEMOKRATSKI FRONT PREKIDA BOJKOT: Poslanici se vraćaju u parlament

DEMOKRATSKI FRONT PREKIDA BOJKOT: Poslanici se vraćaju u parlament

Demokratski front (DF) prisustvovaće premijerskom satu u srijedu u Skupštini Crne Gore, saopšteno je danas na konferenciji za medije tog političkog saveza.

Oni dolaze na premijerski kako bi postavljali pitanja u vezi presude poslaniku DF Milanu Kneževicu, koji je juče osuđen je na sedam mjeseci zatvora jer je 17. oktobra 2015. fizički nasrnuo na policajca Miljana Markovića ispred Skupštine.

Iz DF nisu pojasnili da li će trajno prekinuti bojkot Skupštine.

“Presuda Milanu Kneževiću je jedna od najsramnijih ikad donesenih i udar je na parlamentarizam i Demokratski front”,, kazao je član predsjednistva tog politickog saveza Andrija Mandić.

On je kazao da je cilj presude dovođenje u pitanje DF i oduzimanje poslanickog mandata Kneževicu, te da režim opravdava svoje sramne akcije.

“DF ima obavezu da na svaku akciju režima odgovori hrabro i dostojanstveno, zato je poslanički klub DFa donio odluku da u srijedu zatrži određene odgovore onima koji upravljaju pravosuđem, jer nećemo da pričamo sa slugama. Najodgovorniji u režimu je premijer i moraće da odgovori na naša pitanja”, rekao je Mandić

Vijesti

Check Also

ZLOČIN ZBOG NEVJERSTVA: Dragutin zatekao ženu sa ljubavnikom i presudio mu sjekirom!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

One comment

  1. Podrska za Knezevica. Ovjo je sramota za Crnu Goru. Ko su bre ta banda iz DPSa, da hapse poslanike opozicije? Sta god da je bilo, to nije za zatvor, jer covjek to radi kao predstavnik Naroda. A ako je narod sabijen u cosak i protestvuje, ko bre u Demokratiji to smije silom da razbija? Imamo pravo po cijeli dan 365 dana u godini da budemo ispred skupstine. To je demokratija! Pa neka Vlast radi odgovorno , savjesno i posteno, i ljudi se nece buniti. Ako je na sceni ocigledna pljacka i otimacina, utrsavanje komlet ekonomije i morala u drustvu, brukanje komlet istorije i tradicije Crne GOre… Zar narod nema pravo na Protest? I da hapse Knezevica, a dje im je Marovic? U depresiju? E sram vas i stid bilo, o Sudije Crnogorske, imate li obraza i casti imalo? Fuj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *