Evo kada će biti raspisani lokalni izbori u Podgorici - Volim Podgoricu

Evo kada će biti raspisani lokalni izbori u Podgorici

Demokratska partija socijalista se priprema za tri izborna ciklusa, a u toj partiji očekuju kako će lokalni izbori u Podgorici i još 10 opština biti nakon predsjedničkih izbora naredne godine.

“Sada imamo ciklus 26. novembra u četiri opštine. Nakon toga ćemo imati predsjedničke izbore i izbore za Berane, koji ne mogu sačekati onih ostalih 11 opština koje mogu da idu do kraja maja ili recimo početkom jula, i onda ćemo imati taj ciklus od 11 opština i mislim da smo u stanju da ostvarimo očekivani rezultat”, istakao je Đukanović za Prvu TV.

Odgovarajući na pitanje o spekulacijama na račun unutrašnjih sukoba u DPS-u, Đukanović ih naziva sklonošću crnogorskog društva ka senzacionalizmu.

On kaže kako je 1997. kao godina raskola u nekadašnjem DPS-u, daleka prošlost.

“Daleka prošlost ne samo zbog proteklih 20 godina, nego zbog toga kako danas izgleda DPS i njena sposobnost da demokratski usaglašava sve različitosti pod njenim krovom”, kazao je Đukanović.

Predsjednik DPS-a odgovorio je i na pitanje o mogućoj kandidaturi na predsjedničkim izborima 2018., kao i to kako danas gleda na događaje iz 1997. koji su zaokruženi njegovim izborom za predsjednika države, baš na današnji dan 19. oktobra 1997.

O tome, ali i putu koji je Crna Gora prošla za to vrijeme, govori u intervjuu za Prvu koji možete pogledati u 21 sat.

(Antena M)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com