Početna » PG INFO » Aktuelno » Korisnicima sa teritorije Opštine Tivat besplatan prvi tretman u JU “Kakaricka gora”

Korisnicima sa teritorije Opštine Tivat besplatan prvi tretman u JU “Kakaricka gora”

Predsjednica Opštine Tivat Snežana Matijević i direktor Javne ustanove za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica Aleksandar Radinović potpisali su danas u Podgorici Memorandum o saradnji kojim se definiše podrška ovog grada korisnicima ustanove.

Na osnovu ovog Memoranduma i Odluke SO Tivat o sufinansiranju tretmana rehabilitacije korisnika/ca psihoativnih supstanci u Javnoj ustanovi „Kakaricka gora“, Opština Tivat pružiće materijalnu podršku za korisnike/ce psihoaktivnih supstanci sa teritorije opštine Tivat, koji se opredjele za tretman rehabilitacije i resocijalizacije u Javnoj ustanovi u iznosu od 230 eura mjesečno. Inače, ovo je iznos sa kojim bi porodica klijenta/kinje participirala u cijeni tretmana. Pravo na ovaj vid materijalne podrške korisnik može ostvariti samo jednom.

Povodom potpisivanja Memoranduma Javnu ustanovu obišli su predsjednica opštine, sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja Darka Ognjanović i samostalni savjetnik za prevenciju bolesti zavisnosti Aleksandar Daković.

Check Also

PO DRUGI PUT MAJKA: Nataša Bekvalac će za POROĐAJ iskeširati 10.000 EURA?!

Nataša Bekvalac do detalja je isplanirala svoj porođaj, koji se očekuje početkom marta.   Ona ...

PUCNJAVA U AMERIČKOJ GIMNAZIJI: Dvoje mrtvih, 19 ranjenih

Najmanje dvije osobe ubijene su, a 19 ih je ranjeno kada je 15-godišnji učenik pucao ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *