Home / NOVOSTI / KRVAVI PIR BIVŠEG MUŽA: Radenko upucao pašenoga, izbo ženu, taštu i svastiku pa se objesio!

KRVAVI PIR BIVŠEG MUŽA: Radenko upucao pašenoga, izbo ženu, taštu i svastiku pa se objesio!

Radenko Trišović poslije svađe pucao iz karabina i teško ranio pašu Radojka Raketića, potom je nožem teško povrijedio bivšu suprugu Milijanu, njenu sestru Danu Raketić i majku Drinku Vakirević, pa izvršio samoubistvo

 Radenko Trišović (63), bivši radnik FAP iz sela Suvi Do kod Pribojske Banje, pucao je iz karabina i teško ranio bivšeg pašenoga Radojka Raketića (63), potom je nožem teško povrijedio bivšu suprugu Milijanu (60), svastiku Danu Raketić (63) i taštu Drinku Vakirević (83). Poslije krvavog pira koji se dogodio u kući Raketića Radenko se objesio u dvorištu.

Radojko Raketić i Milijana Trišović, profesor ruskog jezika u penziji, s teškim povredama zbrinuti su u užičkoj bolnici, tokom noći su operisani i juče su bili van životne opasnosti. Ljekari kažu da je Milijani sječivo noža prošlo tik pored srca, bukvalno na nekoliko milimetara. Radojkova supruga Dana i njena majka Drinka juče su bile u pribojskoj bolnici.

FOTO: KURIR

Krvava kuća

Porodična drama odigrala se u srijedu oko 21 čas. Komšinica Milena Trišović nije čula pucanj u kući Raketića, ali je nešto kasnije čula dozivanje u pomoć.

– Čuli su se kuknjava, jauci, dozivanje u pomoć… Dotrčala sam sa sinom do Radojkove kuće, zakoračila unutra, vidjela sam Milijanu kako leži na podu, krvavom rukom pokazivala je na grudi. Drinki su bile krvave ruke, malo dalje sjedeo je Radojko… Uhvatila nas je panika, nekako smo dozvali Hitnu pomoć – ispričala je juče komšinica Milena Trišović.

Juče do popodnevnih sati trajala je istraga u kući Raketića. Prema nezvaničnim podacima, Radenko je te večeri iz svoje kuće u selu Suvi Do, udaljene malo više od kilometra, došao do kuće bivšeg pašenoga, u rukama je imao karabin i nož.

– Najvjerovatnije su se posvađali, Radenko je onda potegao pušku i pucao Radojku pravo u grudi. Onda je dohvatio nož, bivšu suprugu Milijanu udario je nožem pravo u grudi, a zatim je nožem povredio i bivšu svastiku Danu. Tašti Drinki bile su krvave šake, imala je povrede od sječiva, ne zna da li se žena branila od napadača ili je pokušala da ga zaustavi. Radenko je zatim izašao iz kuće, oko stotinu metara dalje objesio se – pričao je juče u selu jedan od mještana.

Mještani Suvog Dola, sela iznad Pribojske Banje, prepričavali su detalje tragedije, put do kuće Raketića blokirala je policija. Niko od mještana nije imao ružnu riječ za Radenka, koga su u selu više poznavali pod nadimkom Dragan.

Uzoran suprug

– Bio je uzoran suprug i otac. Njegov brak s Milijanom bio je za primjer, skladan, divan, nikakvog konflikta među njima nije bilo. Tako je bilo do prije dvije godine. Šta se onda dogodilo između njih, niko ne zna, ne zna se zbog nečeg su se sporečkali, a zatim i razveli. Milijana je počela da živi jedno vrijeme kod majke, a onda i kod sestre Dane – ispričala nam je juče jedna od komšinica Trišovića.

Radenko i Milijana u braku su izrodili dva sina i ćerku.

Komšije u nevjerici

IŠLI SMO RADENKU NA SLAVU

– Ne mogu da vjerujem da se nešto ovako moglo dogoditi. S Radenkom smo komšije, išli smo mu na slavu, on je nama dolazio, sretali smo se često, niko za njega ne može da kaže da je bio loš čovjek – kažu komšije Trišovića.

FOTO: KURIR

Robijao

UBIO PSA, PA BIO U ZATVORU

U selu, međutim, ima i onih koji pričaju da je Radenko posle razvoda navodno prijetio Milijani, tražio da se vrati, da je bilo i prijava za nasilje u porodici. Navodno, Radenko je bio i u zatvoru, ali, kako pričaju u selu, ne zbog nasilja u porodici, nego zbog toga što je ubio psa kog mu je neko doveo i vezao pred kuću.

 

Kurir / Ekipa Kurira 

 

Foto: Kurir

Check Also

ZLOČIN ZBOG NEVJERSTVA: Dragutin zatekao ženu sa ljubavnikom i presudio mu sjekirom!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *