PODGORICA: Svjedočili radnici Atlas banke - Volim Podgoricu

PODGORICA: Svjedočili radnici Atlas banke

Dva radnika Atlas banke saslušani su ove nedjelje u Specijalnom tužilaštvu u okviru istrage o porijeklu 100.000 dolara koje su vozači kurirske službe Atlas grupe prošle godine konvertovali u eure, nezvanično je potvrđeno Pobjedi.

Odmah nakon hapšenja šest vozača, 1. oktobra predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević u saopštenju za medije ustvrdio je da je novac njegov i da ima legalno porijeklo. Dokaze o zakonitom porijeklu novca on je početkom prošle sedmice dostavio Tužilaštvu preko branioca okrivljenih vozača, advokata Velibora Markovića.

Ipak Vlatko Rašović, Natko Peličić, Predrag Pejović, Dražen Vujisić, Goran Grujović i Vlado Stevanović nijesu pušteni iz pritvora zbog mogućeg uticaja na svjedoke koje treba ispitati. Do sada je specijalna tužiteljka Lidija Vukčević od planiranih pet saslušala tri svjedoka.

Nakon saslušanja ostalih svjedoka, advokat Marković će, kako je ranije najavio tražiti ukidanje pritvora šestorici vozača Atlas grupe.

Predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević, je u dva navrata od hapšenja njegovih zaposlenika ustvrdio da je, za Tužilaštvo spornih 100.000 dolara, zvanično zamijenio na šalteru u banci, i poručio da je spreman da iznese sve informacije o transakcijama koje su, kako je rekao, urađene po svim propisima.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com