URA: Oformljen Izborni štab u Mojkovcu, Ašanin nosilac liste - Volim Podgoricu

URA: Oformljen Izborni štab u Mojkovcu, Ašanin nosilac liste

Opštinski odbor Građanskog pokreta URA u Mojkovcu oformio je Izborni štab za lokalne izbore u toj opštini zakazane za 26. novembar. U odboru pokreta URA u Mojkovcu saglasni su  da na izbore treba nastupiti samostalno, a ostaje da takvu odluku verifikuju i stranački organi.

„Oformljen je Izborni štab Građanskog pokreta URA u Mojkovcu a njega čini spoj znanja i iskustva. Nosilac liste a ujedno i šef Izvršnog štaba biće mr Ivan Ašanin. Za šefa medijske kampanje izabran je prof. Veljko Dedejić sa članovima Boškom Laketićem i Ilijom Stanićem, dok će za infrastrukturu i programske aktivnosti biti zaduženi Biljana Bogavac, Ljubo Vukadinović, Danilo Radenović i Boško Laketić“, saopšteno je iz odbora URA u Mojkovcu.

Oni su kazali da je okončan prvi krug  terenske kampanje i da su rezultati premašili sva njihova očekivanja.

„Sada je već jasno da će Mojkovac smijeniti poslušničku vlast koja je u prethodnim mandatima radila isključivo za sopstvene interese a ne interese građana. URA je građanima Mojkovca ponudila čistu ponudu sa stručnim ljudima koji vole svoj grad i koji neće Mojkovcem upravljati po diktatu iz Podgorice. Naš rad se intezivno nastavlja a pozitivne reakcije i podrška ljudi na koje nailazimo svakodnevno govore da smo na pravom putu“, istakli su u mojkovačkom odbroru pokreta URA.

Centrala Građanskoga pokreta URA je za koordinatore izbora u Mojkovcu imenovala potpredsjednika Miloša Konatara i izvršnog direktora Zorana Mikića.

Građanski pokret URA će na lokalnim  izborima u Mojkovcu zakazanim za 26. novembar nastupiti pod sloganom „Rad je najbolja politika – reforme odmah!“

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com