Akcija “Boka 2”, Igor Jaćimović u pritvoru do 30 dana - Volim Podgoricu

Akcija “Boka 2”, Igor Jaćimović u pritvoru do 30 dana

Tivćaninu Igoru Jaćimoviću (36), koji je uhapšen juče u policijskoj akciji “Boka 2″ jer je kod njega navodno pronađena određena količina droge i municije, nakon saslušanja u Višem sudu u Podgorici sudija za istragu odredio je pritvor do 30 dana zbog bojazi od bjekstva, saznaje CdM.

On je pred tužiocem juče negirao izvršenje krivičnih djela za koje se tereti. Nakon toga tužilac mu je odredio zadržavanje do 72 sata.
Foto: CdM Privođenje Jaćimovića kod specijalnog tužioca

“Moj klijent je negirao izvršenje krivičnih djela koja mu se stavljaju na teret, a to je posjedovanje narkotika i municije, određeno mu je tužilačko zadržavanje do 72 sata”, kazao je sinoć za CdM advokat Jaćimovića, Balša Dragović.

Foto:CdM

Podsjetimo, policijski službenici Sektora kriminalističke policije, zajedno sa Posebnom jedinicom i Specijalnom antiterorističkom jedinicom danas su izvršili pretrese na 11 lokacija na području Kotora i Tivta.

Pretres je izvršen i na dvije lokacije koje koristi jedan od vođa organizovane kriminalne grupe „Kavač“, S.K., navodi se u saopštenju policije.

Sprovedenim pretresima policija je pronašla i oduzela dva pištolja, više komada pištoljske municije, jedan metalni boks i više komada hladnog oružja.

 Oduzeto je i 11 vozila, među kojima su i automobili visoke klase marke “BMW”; “VW”, “Audi”,  jedan motor, 17 mobilnih telefona i veći broj SIM kartica različitih mobilnih operatera.

U stanovima pomenutih lica pronađena je i deset grama kokaina i oko 20 grama smješe koja se koristi za miješanje sa kokainom i vaga za precizno mjerenje količine narkotika.

Policija je pronašla i oduzela oko 6.500 eura za koji se sumnja da je stečen distribucijom narkotika.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com