KAD BRANO ŽENI SINA: Evo koliko će koštati ,,SVADBA VIJEKA”, pjevaće Ceca, Lukas, Haris, Sergej, Šaban… - Volim Podgoricu

KAD BRANO ŽENI SINA: Evo koliko će koštati ,,SVADBA VIJEKA”, pjevaće Ceca, Lukas, Haris, Sergej, Šaban…

Na veselju, koje će koštati oko 500.000 eura, nastupiće i Šaban Šaulić, Sergej Ćetković, Aleksandra Prijović, Haris Džinović i desetak zvezda „Granda“

Crnogorski biznismen Brano Mićunović ženi sina Đorđa, koji sa izabranicom Zoranom Mandić ima sedmomjesečnog sina Danila. Svadba vijeka, kako je već mnogi nazivaju, zakazana je za 4. novembar u hotelu „Splendid“ u Bečićima i koštaće oko 500.000 eura!

Na veselju će goste zabavljati najveće estradne zvezde: Šaban Šaulić, Aca Lukas, Sergej Ćetković, Aleksandra Prijović, Haris Džinović, Aco Pejović, kao i desetak zvijezda „Granda“. I najveća balkanska zvijezda Ceca Ražnatović pozvana je na veselje, ali kao gošća. Ipak, ne sumnjamo da će se i ona latiti mikrofona, kao što je to učinila 28. marta 2015. godine, kad je Brano udavao ćerku Andreu.

– Mićunović je imao želju da istog dana uda ćerku i oženi sina. Međutim, kako sin i snaja tada nisu stigli da se organizuju, odlučili su da njihovo vjenčanje bude tek nakon rođenja unuka. Mali Danilo se rodio u martu i sada je pravo vrijeme za duplo slavlje. Doći će više od 1.000 gostiju, a pored prijatelja i porodice očekuje se da će veselju prisustvovati i državni vrh Crne Gore – kaže izvor blizak porodici Mićunović

On dodaje da će mlada blistati u skupocenoj venčanici, koju je kupila u Italiji.

– Zorana je prije tri mjeseca u Rimu odabrala haljinu, a mladoženja odijelo. Za svadbu su zadužene čak dvije agencije – za dekor i organizaciju, što jasno govori da Mićunovići vode računa o svakom detalju – završava naš izvor.

Kako saznajemo, svim gostima koji nisu iz Crne Gore obezbijeđene su avionske karte, mjesta za usidrenje jahti i prenoćište u luksuznim apartmanima. Bečići i susjedna Budva biće pod dodatnim obezbjeđenjem, dok će pojedine ulice biti zatvorene kako bi svatovi mogli slobodno da se šetaju. Najskuplji cvjetni aranžmani, pića i hrana sljedeće nedjelje stižu u Crnu Goru, gdje će se održati dugo najavljivano veselje.

Fatalna ljubav

ZBOG ĐORĐA OSTAVILA MODELING

Mićunovićev sin Đorđe je pre dve godine godine zaprosio Zoranu, koja je zbog njega ostavila modeling. Njih dvoje su od prvog dana nerazdvojni. Koliko se vole svjedoče fotografije koje svakodnevno dijele s pratiocima na društvenim mrežama. Upućeni tvrde da su Mićunovići oduševljeni snajkom, te da su je prije dvije godine na svadbi kod Branove ćerke Andree predstavili kao člana porodice.

 

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com