PODGORICA: Nakon saobraćajne nesreće, u Kliničkom preminuo mladić (25) - Volim Podgoricu

PODGORICA: Nakon saobraćajne nesreće, u Kliničkom preminuo mladić (25)

Blagoje Vuković (25) poginuo je od posjedica saobraćajne nesreće koja se dogodila u selu Selišta, kod Bileće tako što je automobilom “golf 2” udario u bika. Policija u Trebinju je potvrdila da se nesreća dogodila u subotu oko 19.30 na magistralnom putu Gacko – Bileća.

Vuković je sa povredama prevezen u trebinjsku bolnicu, ali je ubrzo prebačen u Kliničko-bolnički centar u Podgorici, gdje je podlegao povredama nedugo po prijemu.

– Po ovlašćenju Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, uviđaj su izvršili policijski službenici PS Bileća. Međutim, tačan uzrok i okolnosti nesreće biće poznati nakon što se izvrši vještačenje tragova uzetih s lica mjesta – saopšteno je iz PU Trebinje.

Navodno je bik iznenada izašao na put i vozač “golfa” nije uspio da ga izbjegne. U sudaru je bik nastradao na licu mjesta, a automobil je uništen.

– Istražuje se ko je vlasnik bika, kao i na koji način se životinja našla na putu. Utvrđuje se takođe i da li je vozač vozio brže od dozvoljenog, kao i sve druge okolnosti koje su dovele do tragedije – rekao je izvor blizak istrazi.

Novosti/Volim Podgoricu

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com