U PODGORICI UHAPŠEN STUDENT: Silovao deset godina stariju djevojku? - Volim Podgoricu

U PODGORICI UHAPŠEN STUDENT: Silovao deset godina stariju djevojku?

Stu­dent A.M. (19) uhapšen je juče zbog sumnje da je u studentskom domu ko­ji se na­la­zi Pre­ko Mo­ra­če u Pod­go­ri­ci silovao deset godina stariju djevojku. Pri­ja­vu pro­tiv nje­ga pod­go­rič­koj po­li­ci­ji pod­ni­je­la je dje­voj­ka pri­je dvi­je no­ći.

Pre­ma sa­zna­nji­ma iz po­li­ci­je, dje­voj­ka ko­ja ne ži­vi u do­mu prek­si­noć je do­šla u tu zgra­du kod pri­ja­te­lja. Naime, sumnja se da je osumnjičeni mladić namamio da dođe u studentski dom prekjuče oko 18 časova. Kada je došla, on je u sobi u kojoj boravi upotrebom fizičke sile primorao na seksualni odnos, kada je silovao.
In­spek­to­ri pod­go­rič­ke po­li­ci­je od­mah su iza­šli na mje­sto de­ša­va­nja, oda­kle su iz­u­ze­li tra­go­ve. Dje­voj­ka je in­spek­to­ri­ma da­la iz­ja­vu, tvr­de­ći da je si­lo­va­na. Pri­ja­vlje­ni stu­dent ka­te­go­rič­no je ne­gi­rao kri­vi­cu.

Ka­ko bi utvr­di­li da li je pri­ja­va isti­ni­ta, is­tra­ži­te­lji su iz so­be u ko­joj je na­vod­no do­šlo do si­lo­va­nja iz­u­ze­li vi­še tra­go­va, ko­ji su upu­će­ni na vje­šta­če­nje. Ta­ko­đe, dje­voj­ka je od­ve­de­na na pre­gled, a nakon svih vještačenja, kako nam je potvređeno iz policije, stvorila se čvrsta sumnja da je djevojka zaista silovana.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com