Ambasada Palestine: Nepošteno je i pogrešno poistovjećivati Crnu Goru sa Izraelom - Volim Podgoricu

Ambasada Palestine: Nepošteno je i pogrešno poistovjećivati Crnu Goru sa Izraelom

Nepošteno je i pogrešno poistovjećivati Crnu Goru sa Izraelom, koji je sušta suprotnost faktoru stabilnosti i mira na Bliskom Istoku, saopšteno je iz Ambasade Palestine u Crnoj Gori.

“Dok je miran put ka obnavljanju nezavisnosti i ostvarivanju svojih nacionalnih interesa i aspiracija Crne Gore veoma poznat i često komentarisan u svijetu, kao i njeni odlični susjedski odnosi sa svim zemljama u svom okruženju gdje je Crna Gora jedan od vodećih primjera u tome kako se na civilizovan način odnositi prema različitostima poštujući međunarodno pravo i zakone, nepošteno je i pogrešno poistovjećivati Crnu Goru sa Izraelom”, navodi se u saopštenju.

Iz Ambasade navode da Crna Gora ne okupira vojno nijednu od susjednih država.

“Crna Gora ne krši međunarodno pravo i rezolucije Ujedinjenih nacija na svakodnevnoj osnovi. Crna Gora ne izvršava ratne zločine i ne krade tuđe prirodne resurse. Crna Gora ne kontroliše život drugog naroda gurajući ga u bijedu. Izrael radi sve ovo. Zbog svega ovoga, izražavamo žaljenje što jedna ovakva izjava dolazi od strane crnogorskog zvaničnika”, zaključuje se.

 (Vijesti)

1 komentar

  1. Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks Nonetheless I am experiencing concern with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting equivalent rss drawback? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com