SUKOB NA ESTRADI: Jelena Karleuša ponovo prozvala Severinu, evo šta je sada poručila - Volim Podgoricu

SUKOB NA ESTRADI: Jelena Karleuša ponovo prozvala Severinu, evo šta je sada poručila

Jelena Karleuša ponovo je prozvala Severinu Kojić, pjevačica je za koleginicu sada rekla da je kučka.

Rat dvije pop zvijezde nastavljen je u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, nakon što je Leon, koji inače ima duet sa Seve, završio svoju imitaciju Kendrika Lamara.

“Mala od skandala” bila je oduševljena i savjetovala mu je da nastavi karijeru kao hiphoper, a ne da pjeva s njenom ljutom protivnicom Severinom.

“Leone, ovo je tvoj fazon. Ti ovo moraš da guraš i dalje. Ja pratim to što si ti počeo da radiš. That bitch Severina. Man, that‘s not your shit. This is your shit, you have to do it. This is. Hip-hop is your shit, ok? Keep on doing it! (Ta kučka Severina nije tvoj fazon. Ovo je tvoj stil, moraš to da guraš. To je to. Hip-hop je tvoj fazon. Nastavi to da radiš!)”, rekla mu je ona, a Leon se nasmijao i kazao da je razumije.

Sukob između Seve i Jelene traje već godinama. Kojićka je pred koncert Saše Matića rekla da nema pojma ko je Jelena i da joj ne pada na pamet da zbog nje žuri s tonskom probom. Karleuša joj je uzvratila u „Zvijezdama Granda“.

“Svi smo vidjeli kako Severina glumi”, rekla je Karleuša baš dok je Severinin svekar Keba bio tajanstveni član žirija.

Netrpeljivost je kulminirala kad je Karleuša planirala duet sa MC Sajsi, ali ju je Seve pretekla. Jelena je tada javno prozivala koleginicu putem društvenih mreža:

“I dalje ne vjerujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo vrlo sramota da nešto što drugi najavljuju mjesecima predstavim kao svoju ideju”.

Nedavno je „mala od skandala“ ponovo potkačila Seve, kada su u istom gradu imale nastupe.

“Hvala vam svima što ste došli u ovako velikom broju. Ko nije mogao da uđe, slobodno neka ide kod Severine, tamo ima mjesta”, rekla je pjevačica.

Kurir

2 komentara

  1. Hello i try to open your blog in safari and its looks funny, i tink that the problem is from your hosting ,or maybe from me but still you have a nice setup for the ads, i writing in this post because you will see it when you are validating comments, Keep up the good work Andrei from Romania

  2. Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just extremely great. I actually like what you’ve acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it wise. I can not wait to read much more from you. This is actually a great web site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com