Oštećen avion koji je prevozio košarkaše Oklahome - Volim Podgoricu

Oštećen avion koji je prevozio košarkaše Oklahome

Avion kompanije “Delta” koji je prevozio košarkaše NBA tima Oklahoma Siti Tander (grom) na utakmicu sa Čikagom oštećen je tokom leta, a uzrok je i dalje nepoznat.

Na fotografiji koju je objavio košarkaš Karmelo Entoni vidi se veliko ulubljenje na nosu “boinga 757-200”, a kompanija je saopštila da je “najvjerovatnije u pitanju bio sudar sa pticom”.

Sudari sa pticama pri velikim brzinama su relativno česti u avio-industriji, a kako je nos letjelice napravljen od lakih materijala, oštećenja znaju da izgledaju dramatično.

Ipak, ovakvi incidenti obično ne predstavljaju opasnost po posadu i putnike, jer probleme izazivaju eventualno samo situacije kada dođe do oštećenja motora.

 (Vijesti)

1 komentar

  1. Nice post. I learn something more challenging on distinct blogs everyday. It will always be stimulating to read content off their writers and practice a little something from their store. I’d choose to use some with all the content in my small weblog whether you do not mind. Natually I’ll provide a link on your own internet weblog. Many thanks sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com