Bogoljub Karić poslao SNAŽNU PORUKU: Ovo bi svi trebali ZAPAMTITI, JEDNOM I ZAUVIJEK (VIDEO) - Volim Podgoricu

Bogoljub Karić poslao SNAŽNU PORUKU: Ovo bi svi trebali ZAPAMTITI, JEDNOM I ZAUVIJEK (VIDEO)

Bogoljub Karić poslao je danas preko svoje Fb stranice snažnu poruku, uz video kojim je pokazao kako poštuje majku koja ima 98 godina.

Karić nije zaboravio koliko je starica radila da bi podigla svoju djecu.

Nikada ne zaboravite svoje roditelje uvijek imajte vremena za njih jer će tako i vasa djeca imati za vas, napisao je Bogoljub Karić. 

-Evo ja i moja Mara smo danas sa našom Mamom Danicom na preukusnom doručku. Pržena jaja i sir iz Pećke -Patrijaršije! Baš nam je lepo i želimo da podelimo ovaj porodični trenutak sa svima vama!

Pesma koja ide, “Udade se jagodo”, pesma je nastala tako što je otac nase mame MATI ANGELINE Djordje Djakovac, oženio Zivku Sirinicku iz Prizrena koja je naša baba po majci!

To se desilo bas onako kako je opevano u pesmi. Mi uživamo sa našom mamom i njenim zlatnim rukama koja nas je hranila, negovala, rodila i dala svu ljubav za sve nas. Nikada ne zaboravite svoje roditelje uvek imajte vremena za njih jer ce tako i VAŠA DECAIMATI ZA VAS??! Sve vas puno volimo i pozdravljamo ja i moja Mara sa porodicom Karic, zaključio je srpski biznismen. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com