Zaposleni u Telenoru učestvovali u ,,Trci zadovoljstva“ - Volim Podgoricu

Zaposleni u Telenoru učestvovali u ,,Trci zadovoljstva“

 Više od osamdeset zaposlenih u Telenoru, zajedno sa članovima svojih porodica, učestvovalo je danas u Trci zadovoljstva, održanoj uokviru 24. Podgoričkog maratona.

 

​​​​​​Kompanija Telenor četvrti put učestvuje u trci, a ove godine prijavio se rekordanbroj zaposlenih. Stazu dugu pet kilometara zaposleni su pretrčalikako bi pomogli društveno odgovorne projekte, pa će Telenor i Telenor Fondacija i ove godine donirati po pet eura za svaki pređeni kilometar. Prikupljena sredstva biće uložena u kupovinu računarske opreme koja će biti donirana dnevnim centrima za djecu sa smetnjama u razvoju.

 

Podsjećamo, novac sakupljen učešćem u prošlogodišnjoj trci uložen je u opremanje Resursnog centra za djecu i mlade ,,Podgorica“. Prethodnih godina, sredstva su poslužila za uređenje parka na Ćemovskom polju, koji je dobio novi mobilijar i raznovrsnije sadržaje.

 

Učestvovanje u Trci zadovoljstva jedna je od društveno odgovornih aktivnosti koje Telenor sprovodi sa ciljem pružanja podrške zajednici u kojoj posluje.

 

 

 

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com