Andriju Miloševića mediji pritiskaju da se ženi - Volim Podgoricu

Andriju Miloševića mediji pritiskaju da se ženi

Andrija Milošević kaže da o braku i roditeljstvu ne razmišlja jer smatra da to ne treba planirati. Već izvjesno vrijeme u vezi je sa koleginicom, glumicom Aleksandrom Tomić, a popularni Crnogorac kaže da ga za ženidbu uglavnom ispituju novinari.

Rekli ste da o ženidbi sa djevojkom Aleksandrom i dalje ne razmišljate, iako biste time svojoj majci ispunili veliku želju. Koliko je uporna sa željama da postane baka i kako izlazite na kraj sa tom temom?

“Vjerujte da mi ona uopšte ne pravi pritisak koliko mediji. Meni je ta tema postala dosadna. Stalno ponavljam isto, da više ne znam šta da kažem”.

Kako se ona slaže sa Aleksandrom?

“Odlično”.

Često govorite o tome da ne žurite da postanete otac i da vas mediji obasipaju tim pitanjima. Međutim, dajte iskren odgovor, koliko vam ta tema uopšte znači i da li bi za vas bilo potpuno u redu kada se roditeljstvo ne bi dogodilo?

“Vidite, šta bi bilo kad bi bilo. Nemam pojma kada ću postati otac ili umrijeti ili bilo šta. Nisam prorok. Jednostavno živim”.

Kako uspjeh i popularnost utiču na vaš odnos prema ljudima iz privatnog života, posebno u vašoj ljubavnoj vezi?

“Dugo sve ovo traje da bih pričao o neprilagođenosti i cijeni koju plaćam. Čitava moja priča, privatna i poslovna, jednostavno se dešava. Ja je živim i kao i sam život, podnosim najbolje što znam i mogu. Ne može vam niko definisati sve ono što osjećate ili trpite u trenutku kada vas javnost tako nedvosmisleno posmatra. Možete samo biti iskreni prema sebi i prihvatiti sopstvene limite. Kada ih prihvatite, bliže ste sreći”.

Čini li vam se da cijena uspjeha nekada može biti preskupa i kako je vi plaćate? Gdje vaš privatni život najviše trpi na tom rolerkosteru slave?

“U Goldonijevoj ‘Mirandolini’ jedan od likova kaže: ‘Između načina i načina, ima neke razlike’. Držim da sve moram platiti, sve dobro i loše. Način na koji se borite za svoju sreću, proizilazi iz karaktera. Moj karakter je blag i pravičan, pozitivan, to mi omogućava da amortizujem nepravde i što je lakše moguće svarim svakodnevicu. Moj privatni život je onakav kakav mora biti, u ovom momentu”.

Kada se kaže da je neko “ispunjen na privatnom planu” šta se tu, po vašim kriterijumima, podrazumijeva? Da li možete reći to za sebe?

“Ispunjen valjda znači da neko voli i da je voljen. Teško je to postići. Ljubav je teška i obavezujuća, traži žrtvu. Ljubav nije za svakoga, zato samo rijetki dožive istinsku sreću. Ali ja sam rijedak tip, tako mi je majka rekla i ja joj vjerujem”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com