PODGORICA: Akeksandar Šaković udario dijete ispred škole u Zagoriču? - Volim Podgoricu

PODGORICA: Akeksandar Šaković udario dijete ispred škole u Zagoriču?

Bezbjednosno interesantna osoba Aleksandar Šaković prekjuče je, prema tvrdnjama više očevidaca “Vijesti”, u dvorištu Osnovne škole “Branko Božović” u Zagoriču, udario učenika sedmog razreda šakom.

Iz Uprave policije “Vijestima” je saopšteno da je Šaković priveden zbog zlostavljanja maloljetnika i da će biti predat tužilaštvu.

Očevici su ispričali “Vijestima” da se sve dogodilo na poligonu škole za vrijeme šestog časa, kada je Šaković prišao dječaku, uhvatio ga za vrat i navodno udario šakom.

“Nakon toga je vikao na dječaka, a profesor fizičkog nije pokušao ništa da uradi da bi spriječio maltretiranje učenika”, kazao je jedan očevidac.

Kako su istakli svjedoci, nije prvi put da Šaković pravi probleme u ovoj školi.

Aleksandar Šaković Aleksandar Šaković

Direktor škole “Branko Božović” Ranko Vušović kazao je juče “Vijestima” da su prijavili roditelja policiji “zbog toga što je počupao dijete”.

Na pitanje “Vijesti” da li je to uradio Šaković, odgovorio je “imate tačnu informaciju”.

Vušović je kazao da su se dva dječaka posvađala, jedan iz četvrtog, a drugi iz sedmog razreda, da je Šaković otac mlađeg.

On tvrdi da se incident nije dogodio za vrijeme nastave, ali da je to bilo na poligonu škole.

“Policija je dolazila, sada je sve na njima. Dječak nije zadobio povrede, pričao sam sa roditeljima oba naša učenika. Toliko vam mogu samo kazati”, odgovorio je Vušović.

“Vijesti” su pokušale da dobije komentar od Šakovića, ali mu je telefon bio isključen.

Vijesti

5 komentara

  1. Sto nijesu napisali da se dijete od traume i straha upiskilo u gace .Mozda nema tjelesne povrede ali psihicke sigurno ima.Greota ,zalosno. Nije mi jasno od koga se direktor boji da prizna da se incident nije dogodio za vrijeme nastave?Djeca nijesun imala 6. cas ne znam iz kojeg razloga i tad se to desilo.Nek se preispita malo sve ovo .Nadam se da se sad ovo nece zataskati.

  2. E fukare su svi koji pravdaju ovog siledziju. Treba da lezi bar par mjeseci u zatvor! Mafija nad djecom, ako je sto sporno, jesmo li u NATO? Jesmo li u Kapitalizmu, Demokratiji? Pa u PRavnim zapadnim drzavama, nezamislivo je da punoljetna osoba prebija djecu i malodljetne a da prodje bez adekvatne reakcije Drzavnih organa! Siledjistvo i mafijanje ovih retardiranih kriminalaca, mora da bude stavljeno pod kontrolu! Sram ga i stid blo i tebe jovane, sto ga branis. Da mu nisi ti ker neki, dilercic ili spijuncic pa se supkas svom Gazdi? Dolazi Pravna Drzava i Zakon i Civilacija konacno i u Crnu Goru. Pa ce Ovakvi kerovi i siledjije da budu manji od makovog zrna! Kad ih Zakon stegne jado moj, ima Sakovic da se pisa u gace uskoro!

  3. Jebem sve Sakovice.Ja ucim u toj skoli gje je udaren taj djecak.Prave mnogo problema.Uzas stvarno

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com