TREĆI DAN POTRAGE: I dalje nema ni traga ni glasa od žene - Volim Podgoricu

TREĆI DAN POTRAGE: I dalje nema ni traga ni glasa od žene

“Dio po dio prostora će se detaljno pregledati a potom prelaziti na druge destinacije”, kaže Zoran Vojinović pripadnik Gorske službe spašavanja.

Ni treći dan potrage za nestalom turistkinjom iz Malezije Chan Pei Joo (1977) nije dao nikakve rezultate.

Cjelodnevna planirana aktivnost više od 20 policajaca, pripadnika Službe zaštite i spasavanja, članova GSS, lovočuvari Nacionalnog parka “Durmitor“, zaposlenih u Komunalnom preduzeću i građana odvijala se pregledom svakog metra prostora oko Crnog jezera i naselja Ivan do.

Grupa radnika Nacionalnog parka pregledala je planinsku stazu sa okolinom koja od Mlinskog potoka vodi ka Međedu odnosno Lokvicama ali ni tamo nijesu primijećeni bilo kakvi tragovi koji bi ukaziovali na njeno kretanje na tom prostoru.

Proteklo je pet dana od kada se Chan Pei Joo iz kuće stanodavca Neđeljka Šamšala na Pitominama kod Žabljaka. Kako kažu stanodavci, na njihovu sugestiju zaputila se u šetnju do Crnog jezera. Za tu laganu šetnju bila je odjevena i obuvena u svakodnevnu garderobu. Na nogama je imala patike. Sa sobom je ponijela manji ranac. Nezvanično, u rancu je ponijela i svoj pasoš.

Pošto se toga dana i naredne večeri nije vratila, stanodavac Neđeljko Šamšal, u ponedjeljak je njen nestanak prijavio policiji. Policija je raspisala objavu o njenom nestanku. Signal njenog mobilnog telefona lociran je na tom prostoru ali ni to nije pouzdan pokazatelj jer je jedan ili jedini njen telefonski aparat ostao u kući stanodavca koja se nalazi takođe na tom prostoru.

“Svi subjekti kojima je po prirodi posla ovo zadatak donijeli su plan djelovanja. Dio po dio prostora će se detaljno pregledati a potom prelaziti na druge destinacije. Sjutra nastavljamo a ako u nekoliko narednih dana ne bude rezultata na daljem traganju se policija Republike Hrvatske sa psima tragačima”, kaže Zoran Vojinović pripadnik Gorske službe spašavanja Crne Gore.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com