PODGORICA: Milo Đukanović obišao povrijeđene u udesu - Volim Podgoricu

PODGORICA: Milo Đukanović obišao povrijeđene u udesu

Kasno sinoć po povratku iz Budve i Cetinja, predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović otišao je u Klinički centar Crne Gore i u pratnji direktorice KCCG Zorice Kovačević i direktora Urgentnog centra Nermina Abdića posjetio povrijeđene u udesu koji se dogodio na putu Podgorica-Cetinje, u kojem su povrijeđene tri osobe, među kojima i dva lica iz njegove pratnje.

U Kliničkom centru su nakon ukazane pomoći, zadržane dvije osobe, Jovan Trebješanin, koji je bio u vozilu iz Đukanovićeve pratnje i Vojislav Vujović koji je izazvao udes. Lider DPS-a im je poželio brz oporavak.

U razgovoru sa ljekarima, Đukanović je obaviješten da povrede nijesu teže prirode. Treći povrijeđeni Dražen Živković, takođe iz pratnje Đukanovića, je nakon ukazane pomoći u Kliničkom centru, pušten na kućno liječenje.

Udes se dogodio sinoć na putu  Podgorica – Cetinje, kada je Vujović, koji se kretao iz pravca Cetinja, prešao na suprotnu stranu i direktno udario u vozilo iz pratnje lidera DPS koji je išao za Budvu, na tradicionalnu Konferenciju jevrejskih zajednica Jugoistočne Evrope, čiji je bio gost i koju je otvorio.

Nakon Budve, Đukanović je otišao na Cetinje, gdje je u mjestu Bajice, održana prva izborna konvencija Demokratske partije socijalista u susret lokalnim izborima 26. novembra.

Dnevne novine/CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com