POZNAT RAZLOG: Evo zbog čega Ana ostavlja Rastu - Volim Podgoricu

POZNAT RAZLOG: Evo zbog čega Ana ostavlja Rastu

Da sve što je lijepo kratko traje, ispostavilo se i u slučaju braka pop pjevačice Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, njenog jedanaest godina mlađeg supruga.

Iako su na sva zvona govorili o velikoj ljubavi i emocijama, Nikolićeva je riješila da stavi tačku na brak.

Kako „Alo!” saznaje, pjevačici je preko glave Rastinog momačkog načina života i nije više mogla da toleriše činjenicu da više vremena provodi van kuće nego što je sa njom i njihovom ćerkicom Tarom.

“Nakon što se Ana porodila i izašla iz bolnice, Rasta se trudio da bude dobar otac. Svoje slobodno vrijeme provodio je sa porodicom i nije se odvajao od nje. Stalno je vodio računa o Tari i želio da što više bude sa njom. Međutim, nakon nekoliko nedjelja se vratio momačkom načinu života, što je Ani veoma zasmetalo. Nije mario za to što Tara ima samo tri mjeseca, već je volio da zapali džoint u stanu. Ponašao se kao da ona ne postoji, a Ani to nikako nije prijalo”, otkriva izvor blizak paru za „Alo!” i otkriva detalje prvog sukoba.

“Nakon što je jedne večeri odlučio da izađe u provod, Ana ga je zamolila da ostane sa njima u stanu. Rekla mu je kako bi bilo lijepo da svi zajedno provode više vremena, posebno kada nema nastupe. On joj je tada odbrusio da mu ne pada na pamet da sjedi kod kuće kad već može da izlazi i kad nema tezge. Ana je tada poludjela i rekla mu da joj je muka od njegovog dječačkog ponašanja, te da mora da se sabere i shvati da je on sada ipak otac, te da neka navike mora da promijeni”, kaže izvor, koji tvrdi da je Ana nakon toga pozvala svoju majku Miljanu, koja joj je odmah pritekla u pomoć.

“Rasta se iselio iz stana i njih dvoje već dvije nedjelje nemaju nikakav kontakt. Njena majka joj pomaže u svemu i trudi se da ćerki i Tari ništa ne fali”, dodaje izvor i otkriva da li je pjevačica podnijela papire za razvod braka.

“Ona još nije odlučila da li će doći do razvoda, ali uveliko razmišlja o tome. Ovih dana bi trebalo da se vidi sa advokatom i procijeni da li je to sada najbolja odluka, budući da je ovo jedna od kriza u braku, kroz koju prolaze svi parovi”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com