PREMETAČINA U KUĆI PREDRAGA BULATOVIĆA - Volim Podgoricu

PREMETAČINA U KUĆI PREDRAGA BULATOVIĆA

Nepoznato lice ili više njih su sinoć u Kolašinu provalili u porodičnu kuću poslanika i člana predsjedništva Demokratskog fronta Predraga Bulatovića, saopšteno je danas iz tog političkog saveza.

-Tom prilikom iz kuće ništa nije ukradeno, već se radilo o klasičnoj premetačini. Oni koji su počinili ovo krivično djelo očigledno su imali neke vrlo sračunate motive. Da se radilo o nekom lopovluku sigurno ne bi reagovali, ali ovdje je očigledno u pitanju nešto drugo. Potpuno osnovano sumnjamo da su oni koji vode progon i kampanju protiv DF smatrali da u kući Predraga Bulatovića mogu pronaći nešto čime bi mogli da kompromituju DF i iskoriste u njihovoj montaži i podvalama, ili traže nešto što bi moglo teško da optuži vrh režima.  Naravno, DF je koalicija bez ijedne mrlje, tako da ekipe razbojnika, kojima komanduju Milo Đukanović i Duško Marković, ne mogu pronaći bilo šta u vezi DF što bi koristilo njihovim kriminalnim i delikventskim aktivnostima, navodi se u saopštenju DF.

DF mora poslati poruku da će svaka sledeća slična akcija kriminalaca pod kontrolom DPS naići na konkretan odgovor DF-, navode.

-Pozivamo Mila Đukanovića da povuče svoje propalice i ne udara kukavički na porodične kuće ljudi iz DF, kako neko ne bi stradao. To je u Crnoj Gori uvijek bila najveća sramota, ali su kriminalci iz DPS odavno obraz izgubili i podredili ga ličnim interesima, kazali su iz DF.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com