Lovćen se u Kopru nada iznenađenju - Volim Podgoricu

Lovćen se u Kopru nada iznenađenju

Treći put u prva četiri kola, košarkaši Lovćena će igrati u gostima u Drugoj ABA ligi. Zbog renoviranja parketa u svojoj dvorani, i meč „kod kuće” su odigrali van Cetinja, u Podgorici, koji su dobili protiv Ohrida…

Na prethodna dva gostovanja, Krki i Borcu, izabranici Dragana Radovića su doživjeli poraze, pa će pokušati da iz trećeg pokušaja osvoje bodove na strani, protiv slovenačke Primorske…

“Prije svega, očekuje nas treće gostovanje u četiri kola što nam nikako ne ide na ruku, posebno zbog dugog puta do Kopra. Čeka nas ekipa koja ima jasne ambicije za ulazak u Prvu ABA ligu. Primorska je iskusan tim sa dosta dobrih igrača visokog kvaliteta, zato, ukoliko želimo da budemo blizu iznenađenja, moramo da odigramo puno bolje nego što je to bilo u prošlom kolu u Čačku. Smatram da uz veliku borbenost i dobru odbranu tokom svih četrdest minuta, možda mognemo da iznenadimo ekipu Primorske. Veliki problem pričinjavale su nam i povrede igrača, ali u predstojećem meču ćemo nastupiti kompletni”, ističe trener Cetinjana Dragan Radović.

Primorska, koja je u kvalifikacijama za ovo takmičenja eliminisala našu Sutjesku, u prva tri kola je jedini poraz doživjela u Tivtu, od Teoda.

“Očekuje nas veoma teška utakmica protiv ekipe Primorske, jednog od favorita za osvajanje prvog mjesta u ligi. Od prvog minuta utakmice moramo biti koncentrisani i borbeni, i čekati svoju šansu da iznenadimo kvalitetnog protivnika”, ističe Miloš Lopičić, centar Lovćena.

Utakmica u Kopru počinje u 15 časova.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com