Na konju prenosio 120 kg droge - Volim Podgoricu

Na konju prenosio 120 kg droge

Op­tu­žni­cu ko­ju je Vi­še dr­žav­no tu­ži­la­štvo po­di­glo pro­tiv La­za­ra Ra­de­no­vi­ća (29) iz Pla­va, zbog kri­vič­nog dje­la ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje, pro­iz­vod­nja i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga, po­tvr­di­lo je Van­pre­tre­sno vi­je­će Vi­šeg su­da. Ra­de­no­vić je ra­ni­je is­pi­tan u pri­su­stvu bra­ni­o­ca Vu­ko­ma­na Go­lu­bo­vi­ća i, ka­ko „Dan” sa­zna­je, pri­znao dje­lo i iz­ra­zio ka­ja­nje i ža­lje­nje zbog sve­ga što se de­si­lo.
– Sla­bog sam imov­nog sta­nja i dro­gu sam pre­nio ka­ko bih za to do­bio od­go­va­ra­ju­ću na­dok­na­du – is­pri­čao je Ra­de­no­vić na sa­slu­ša­nju.

Ka­ko se na­vo­di u op­tu­žni­ci, Ra­de­no­vić je 4. ok­to­bra ove go­di­ne iz Al­ba­ni­je ra­di pro­da­je unio u Cr­nu Go­ru 121.559.482 gra­ma ma­ri­hu­a­ne. Dro­ga je bi­la upa­ko­va­na u pet cr­nih put­nih tor­bi uto­va­re­nih na ko­nja.

(Dan)

3 komentara

  1. There couple of intriguing points soon enough in the following paragraphs but I do not determine if I see them all center to heart. There is some validity but I am going to take hold opinion until I consider it further. Great post , thanks and we want more! Put into FeedBurner too

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com