PODGORICA: Porodica Đurišić dostavila rešenje PU: Uprava grada obmanjuje javnost - Volim Podgoricu

PODGORICA: Porodica Đurišić dostavila rešenje PU: Uprava grada obmanjuje javnost

„Radi obavještenja javnosti, na tvrdnje Stijepovića i Ilića, da je zemlja u Jerevanskoj ulici vlasništvo grada, objavljujemo i rješenje (koje je doneseno po službenoj dužnosti) Poreske uprave Podgorica, koje smo dobili u subotu, 28, oktobra“, saopštila je za portal IN4S Danijela Đurišić, supruga Podgoričanina Vanje Đurišića, koji se godinama bori sa podgoričkim vlastima oko povraćaja zemljišta za koje Đurišić tvrdi da je njegovo.

Danijela Đurišić dodaje u saopštenju da, ukoliko se navedeni porez ne plati u roku od 10 dana, slijedi zatezna kamata koja se obračunava na dnevnom nivou.

Rješenje poreske uprave dostavljeno je redakciji u prilogu saopštenja

„Ovo je još jedan dokaz kako uprava grada i pomenuti u njoj obmanjuju javnost“, istakla je Danijela Đurišić.

Podsjetimo, Đurišići se godinama bore za povratak svoje zemlje u podgoričkom naselju Zabjelo, preko koje je prošla Jerevanska ulica ali i na kojem je izgrađena osnovna škola „Oktoih“.

Đurović je prošle nedelje kazala za naš portal da je njena porodica, „iz straha za bezbijednost koju su izazvali“, podnijela krivične prijave protiv gradskih vlasti, kao i protiv kompanije Telekom AD, za huškanje i izazivanje opasnosti i zatražili zaštitu policije.

(IN4S)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com