Rakojević: Sve je bilo lakše nakon crvenog kartona - Volim Podgoricu

Rakojević: Sve je bilo lakše nakon crvenog kartona

Sutjeska je protiv Mladosti (2:0) nastavila seriju pobjeda, upisala je šesti uzastopni trijumf, a mreža Nikšićana je netaknuta punih 749 minuta.

Sve je lideru bilo olakšano nakon crvenog kartona Miloša Radulovića u 5. minutu, pošto je kao posljednji igrač odbrane srušio Igora Ivanovića. Iz iste akcije, Miloš Vučić je odlično izveo slobodan udarac, Ljuljanović je odbio, natrčao je Marković i poslao loptu u mrežu…

„Poslije crvenog kartona je najljepše kada, praktično, u istoj sekundi postignete pogodak. Normalno je da je to isključenje mnogo uticalo na igru Mladosti, nama je dalo veliko rasterećenje što se tiče igre, imali smo mnogo više prostora. Imali smo i neke šanse, koja, možda, nijesmo smjeli da propustimo, ali, ipak, smo brzo prebrodili poraz od Budućnosti i zasluženo pobijedili“, rekao je nakon meča trener Sutjeske Nikola Rakojević.

Strateg Nikšićana je dodao da je i na ovom meču bilo „pogrešnih dodavanja, ali manje nego protiv Budućnosti u Kupu Crne Gore“.

„Imamo vremena da mnoge stvari ispravimo, 15 dana pauze za fini i mirni rad, kako bismo nastavili u ovom ritmu do kraja prvenstva“, dodao je Rakojević.

Osim Radulovića, tokom meča na Starom aerodromu je zbog prigovora isključen i trener Mladosti Branko Smiljanić.

„Taj crveni karton na početku je potpuno promijenio tok utakmice. I kada ste kompletni, protiv Sutjeske je teško napraviti veliki broj izglednih šansi, oni to dobro pokrivaju, dobra su cjelina, dobra grupa. Danas su, apsolutno, zasluženo slavili, ali se sve okrene kada u petom minutu dobijete crveni karton i maltene primite gol u istom minutu. Momcima nemamo šta da zamjerimo, protiv ovakve Sutjeske sa 10 igrača je teško parirati 90 minuta“, rekao je Srđan Radonjić, pomoćni trener Mladosti.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com