BURA ZBOG VIDEA! Cetinskom trebalo ranije da oduzmu vozačku dozvolu (VIDEO) - Volim Podgoricu

BURA ZBOG VIDEA! Cetinskom trebalo ranije da oduzmu vozačku dozvolu (VIDEO)

Portparoli Tonija Cetinskog su se oglasili povodom tragične pogibije muškarca (62), koga je pjevač pregazio u Pustoj ulici u Rovinu. Tim Cetinjskog reagovao je povodom izjave stručnjaka za bezbjednost Željka Marušića, koji je večeras poručio da je policija trebala još ranije da oduzme vozačku dozvolu pjevaču…

Podsjetimo, Toni Cetinski u petak je autom pregazio muškarca koji (62) je ležao na putu u Pustoj ulici. Čovjek je preminuo, a još se ne zna da li je smrt posljedica udarca automobila ili je nastupila ranije.

– Utvrđeno je da je smrtno stradala osoba i da je vozilo udarilo u tu osobu koja je na licu mjesta preminula. Tijelo je prebačeno na Odjeljenje patologije Pulske bolnice radi obdukcije – izjavili su iz policije posle tragičnog događaja.

U toku dana mediji su emitovali insert iz emisije “Star in the Car”, u kojoj je pjevač pokazao kako brzo može proći uskim ulicama Rovinja… Na to je reagovao hrvatski ekspert i ugledni automobilski novinar Željko Marušić, koji je naveo da pomenuti snimak teško kompromituje Cetinskog, ali tu se nije zaustavio…

“Policija propustila da mu ranije oduzme dozvolu”

– Vozač koji pregazi osobu u gradskoj ulici, čak i ako je ležala na trotoaru, ni u kojem slučaju ne može se amnestirati velike odgovornosti. YouTube snimak, u kom Cetinski vozi prebrzo, doslovce luduje rovinjskom Pustom ulicom, koja nema ivičnjaka i tipična je pješačka zona, teško ga kompromituje – smatra Marušić i dodaje: ‘Policija je propustila da pravovremeno registruje kompromitujuću YouTube snimak i kazneno prijavi Cetinskog, te mu oduzme vozačku dozvolu zbog brutalnog ugrožavanja prometne sigurnosti – uvjerava Marušić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com