Darmanović: Pitanje granice sa Kosovom za nas NE POSTOJI - Volim Podgoricu

Darmanović: Pitanje granice sa Kosovom za nas NE POSTOJI

Ministar vanjskih poslova Crne Gore Srđan Darmanović ponovio je da je za Crnu Goru pitanje demarkacije granice sa Kosovom završeno.

 -Crna Gora nikada nije poništila ratifikovani međunarodni ugovor i da se to neće desiti ni ovog puta. Nemam posebno mnogo da dodam onome što sam već više puta kazao na ovu temu. U Beču smo potpisali međunarodni ugovor sa Kosovom u dobroj vjeri i taj ugovor smo uredno ratifikovali u parlamentu kao što to nalažu običaji i pravila međunarodnog prava i dobri običaji među zemljama, rekao je ministar Darmanović nakon razgovora sa ministrom vanjskih poslova Rumunije Teodorom Maleškanuom.

Darmanović je ponovio da je za Crnu Goru pitanje granice “riješena stvar“.

-Što se tiče eventualne međunarodne arbitraže – za arbitražu je potrebna saglasnost, volja, tj. potrebne su dvije strane, a već sam rekao da smo mi taj posao završili“, zaključio je Darmanović.

1 komentar

  1. A ko si ti prdo, da predstavljas Crnu Goru. Ovo je psihicki bolesnik, ako misli da on predstavlja Crnogorce. Cuti prdo! Da ti nije Milo kriminalac na vlast, ne bi ti bio predstavnik ni MAuritanije!!! Nista gore nego kad neki kvaziintelektualci okupljeni oko DPS sekte umisle da oni predstavljaju kao neku drzavu, da oni nesto odlucuju! A ne pitas se ti jado koliko pijan sa gacama!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com