DPS Mojkovac: SDP je vladao Morskim dobrom u vrijeme devastacije obale i protjerivanja stranih investitora - Volim Podgoricu

DPS Mojkovac: SDP je vladao Morskim dobrom u vrijeme devastacije obale i protjerivanja stranih investitora

Preduzeće Skijališta Crne Gore sa sjedištem u Mojkovcu upravo je obrazovano sa ciljem rukovođenja, unaprijeđenja i valorizacije svih potencijala prvenstveno na lokalitetu Bjelasice i Komova, zatim planine Hajle kao i lokaliteta na području Durmitora, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Mojkovac.

Oni su reagovali na jučerašnje saopštenje Marije Šćepanović, članica OO Socijaldemokratske partije (SDP) Kolašin koja je između ostalog kazala da  “ako je Mojkovac sjedište Skijališta, možda i Kolašin dobije Morsko dobro”.

“Cijenimo odluku Vlade da opredijeli stvarnu i mjesnu nadležnost ovako važnog preduzeća za Mojkovac i vjerujemo da će njegovo funkcionisanje biti od nemjerljive koristi za građane Mojkovca i cjelokupnog sjevera. Međutim, interesna grupa SDP uporno pominje Morsko dobro? A zašto? Jasno je svima! Oni su vladali Morskim dobrom u vrijeme kada su devastirane crnogorske obale, kada su strani investitori dočekivani odnosno protjerivani od strane interesne grupe SDP i kada nijedan važan projekat na crnogorskom primorju nije mogao zaživjeti u pravom obliku upravo zbog privatizovanja crnogorskog parlamenta dok je njime predsjedavao koordinator ove male interesne grupe, koja će u Mojkovcu na ovim izborima biti poražena”, navodi se u saopštenju DPS Mojkovac.

Iz te partije poručuju  da je SDP vladao samo u okvirima zadovoljenja sitnih interesa pojedinaca u partiji koja je na marginama političkog bitisanja.

“Zaista je maliciozno govoriti o tome da je odluka Vlade u suprotnosti sa zdravim razumom i logikom, jer to misle samo oni koji ne žele dobro Mojkovčanima i našim dragim Kolašincima. To govore lažne patriote i moralisti! Sjetili su se da govore o kvalitetu donešenih odluka kada je u pitanju politika Vlade prema sjeveru. A kada? Da li je interesna grupa SDP imala viziju razvoja i valorizacije svih potencijala Bjelasice i Hajle? Građani Mojkovca i sjevera jasno vide koji su ciljevi ovog nedobronamjernog saopštenja i apsolutno prljave kampanje, a sve u svrhu jeftinog političkog marketinga. Mojkovčani i Mojkovčanke su ovog puta na strani razvoja sjevera, na strani mladosti i jedinstva i to želimo svima jasno da poručimo! Mojkovac će poslije ovih izbora biti grad mladih, a to jedino možemo uspjeti sa Demokratskom partijom socijalista Crne Gore!”, rekli su iz DPS Mojkovac.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com