Niko mu nije pljunuo u jelo! Amidžić žestoko isprozivao Georgieva i započeo NOVI RAT na Tviteru! - Volim Podgoricu

Niko mu nije pljunuo u jelo! Amidžić žestoko isprozivao Georgieva i započeo NOVI RAT na Tviteru!

Netrpeljivost između Ognjena Amidžića i Vlada Georgieva traje već duže vrijeme, a rat na društvenim mrežama bio je propraćen i najbrutalnijim psovkama.

Tvit koji je popularni voditelj tek objavio govori da ratne sjekire i dalje nisu zakopane. Naime, Ognjen se nije nimalo ustručavao niti je birao riječi, pa je na Tviteru napisao sledeće:

– Da sam veliki gospodin govori činjenica da Georgiev danima boravi u mom restoranu, a niko ga nije napušio ku*cem ili pljunuo u jelo.

Inače, Amidžićev restoran nalazi se na Vračaru, a verujemo da mu kantautor posle ovoga neće ostati dužan i da će se društvene mreže ponovo usijati.

Foto: Promo

Podsetimo, u martu ove godine Ognjen je prokomentarisao pjevačevu muziku, nakon čega se Georgiev naljutio i voditelja opsovao čak nekoliko puta na Tviteru.

(Telegraf.rs)

2 komentara

  1. Hi there! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a extraordinary job!

  2. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this web site. Thanks , I will try and check back more frequently. How frequently you update your site?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com