Todorić pušten da se brani sa slobode - Volim Podgoricu

Todorić pušten da se brani sa slobode

Ivica Todorić pušten je da se brani sa slobode, uz kauciju koja ne prelazi 100 hiljada funti.

“Drago mi vas je vidjeti, idem kući. Ovo je mala pobjeda, sada sam građanin Londona”, rekao je Ivica Todorić po izlasku iz suda.

U advokatskoj kancelariji Tomanović, koja je jedna od advokatskih kancelarija koje zastupaju Ivicu Todorića, N1 je dobio potvrdu da se Todorić dobrovoljno odazvao pozivu engleskih pravosudnih organa i da je dao izjavu povodom procesa koji se protiv njega vodi u Hrvatskoj i povodom evropskog naloga za hapšenje koji je izdala Hrvatska.

Todorić je izjavu dao u prisustvu svog engleskog advokata Timotija Otija, koji je najpoznatiji advokat za ljudska prava u Velikoj Britaniji, a branio je i optužene u Gvantanamu i bio posmatrač na suđenju Miroslavu Miškoviću.

Kako saznaje N1 sudija je Ivicu Todorića pustio na slobodu uz mjere opreza.

Oduzet mu je pasoš i mora da nosi sigurnosnu narukvicu.

Sljedeće ročište  zakazano  je tek za april 2018.

(N 1)

2 komentara

  1. I am commenting to let you know what a exceptional experience my wife’s child enjoyed viewing your webblog. She picked up many details, with the inclusion of what it is like to have an amazing giving mindset to make a myriad of people effortlessly have an understanding of a variety of specialized subject matter. You honestly inspired her. Thank you for offering the important, safe, edifying not to mention easy pointers regarding your subject to Evelyn. Thanks,

  2. Do you write more? It merely required a few moments to see your entry and so have an awareness that I know most people miss out on. Getting more people to join the discussion is usually a great thing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com