Početna » ŽIVOT + » Showbiz » Ne, nije Crnogorka ali je pravo ime Mile Kunis je…

Ne, nije Crnogorka ali je pravo ime Mile Kunis je…

Proslavila se ulogom Džeki u seriji „Vesele sedamdesete”, a u njoj je glumila sa sadašnjim mužem Eštonom Kučerom. Iako je cio svijet poznaje pod imenom Mila Kunis, ona se zapravo ne zove tako.

Ne, nije Crnogorka ali je pravo ime Mile Kunis MILENA!

Rođena je kao Milena Markovna Kunis, a zbog holivudske karijere odlučila je da koristi nadimak umjesto punog imena. Ona i dalje odlično govori maternji jezik, a svom drugom detetu, sinu, dali su ime Dimitri.

Većina svjetskih medija ispratila je njenu ispovjest o povratku u Ukrajinu, zemlju u kojoj je rođena. Ona je u gradu Černovci provela sedam godina prije nego što su se njeni roditelji preselili u SAD, a u nedavnom intervjuu izjavila je kako je protekao obilazak kuće u kojoj je rođena.

“Otišli smo do moje stare kuće jer smo zaista željeli da pogledamo unutra. Pokucala sam i gospođa koja sada živi tu nije željela ni da mi otvori. Rekla sam joj da sam tu odrastala, ali ona nije željela da mi otvori vrata, nije je bilo briga. To je bilo jako ponižavajuće”, kazala je ona u intervjuu za magazin Net-a-porter.

Check Also

Najljepša Crnogorka biće izabrana do ljeta

Na zvaničnoj Facebook stranici MissYu agencije, koja je vlasnik licence za izbor najljepše Crnogorke, juče ...

Brena tvrdi da je porijeklom Crnogorka

Lepa Brena, najveća muzička zvijezda Jugoslavije, nastupiće za Novu godinu u Petrovcu. Crna Gora je, ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *