Home / ŽIVOT + / Showbiz / Ne, nije Crnogorka ali je pravo ime Mile Kunis je…

Ne, nije Crnogorka ali je pravo ime Mile Kunis je…

Proslavila se ulogom Džeki u seriji „Vesele sedamdesete”, a u njoj je glumila sa sadašnjim mužem Eštonom Kučerom. Iako je cio svijet poznaje pod imenom Mila Kunis, ona se zapravo ne zove tako.

Ne, nije Crnogorka ali je pravo ime Mile Kunis MILENA!

Rođena je kao Milena Markovna Kunis, a zbog holivudske karijere odlučila je da koristi nadimak umjesto punog imena. Ona i dalje odlično govori maternji jezik, a svom drugom detetu, sinu, dali su ime Dimitri.

Većina svjetskih medija ispratila je njenu ispovjest o povratku u Ukrajinu, zemlju u kojoj je rođena. Ona je u gradu Černovci provela sedam godina prije nego što su se njeni roditelji preselili u SAD, a u nedavnom intervjuu izjavila je kako je protekao obilazak kuće u kojoj je rođena.

“Otišli smo do moje stare kuće jer smo zaista željeli da pogledamo unutra. Pokucala sam i gospođa koja sada živi tu nije željela ni da mi otvori. Rekla sam joj da sam tu odrastala, ali ona nije željela da mi otvori vrata, nije je bilo briga. To je bilo jako ponižavajuće”, kazala je ona u intervjuu za magazin Net-a-porter.

Check Also

Kompanija Fejsbuk počela sa testiranjem nove opcije

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *