Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / RAZVOD, PA ODMAH POMIRENJE? Rasta se vratio kod Ane…

RAZVOD, PA ODMAH POMIRENJE? Rasta se vratio kod Ane…

Stefan Đurić Rasta vratio se u stan na Voždovcu kod još uvijek zakonite supruge Ane Nikolić. Kako Kurir saznaje, reper je poslije dvodnevne posjete Švedskoj, gdje je proteklog vikenda imao tezge, pravo s beogradskog aerodroma otišao kod žene i ćerke Tare.

Iako je pjevačica u otvorenom pismu priznala da joj se brak raspada, nijedno od njih dvoje još zvanično nije podnijelo papire za razvod.

“Tačno je da je im je brak u krizi, ali Ana i Rasta su se dogovorili da ne prave cirkus od razvoda i da na sve načine zaštite ćerku Taru. Štaviše, Rasta se vratio da spava u Aninom stanu, gdje zajedno žive otkad su se vjenčali. Njega je vozač prošle nedjelje odmah po slijetanju u Srbiju iz Geteborga odvezao kod Ane, i tu je prenoćio. I prije ovog puta u inostranstvo Đurić je maltene svaki dan boravio u njihovom domu. Dešavalo se da prespava u studiju na Vračaru, ali samo kad bi do kasno u noć radio na pjesmama”, priča izvor.

On kaže da Anu još nije prošao bijes zbog Ljupke Stević, za koju je navodno posumnjala da je bila suviše bliska s njenim mužem. Nikolićka je zato zabranila da se u njihovoj kući pominje njeno ime.

“Stefanu je jasno stavila do znanja da o koleginici neće da čuje ni riječ. Rasta to poštuje i sada je mir u kući. Recimo, juče, dok je Ana u prijepodnevnim časovima završavala obaveze, Đurić je čuvao njihovu naslednicu. Čim je pjevačica stigla kući, reper je najprije otišao u studio, a nakon toga je obišao radove na izgradnji njihove vile u Velikom Mokrom Lugu. Kad je slobodan, Rasta sa ćerkicom često boravi kod svojih roditelja, koji se uvijek oduševe kad im unuka dođe u posjetu”.

Check Also

Kompanija Fejsbuk počela sa testiranjem nove opcije

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *