Početna » ŽIVOT + » Ljubav i sex » RAZVOD, PA ODMAH POMIRENJE? Rasta se vratio kod Ane…

RAZVOD, PA ODMAH POMIRENJE? Rasta se vratio kod Ane…

Stefan Đurić Rasta vratio se u stan na Voždovcu kod još uvijek zakonite supruge Ane Nikolić. Kako Kurir saznaje, reper je poslije dvodnevne posjete Švedskoj, gdje je proteklog vikenda imao tezge, pravo s beogradskog aerodroma otišao kod žene i ćerke Tare.

Iako je pjevačica u otvorenom pismu priznala da joj se brak raspada, nijedno od njih dvoje još zvanično nije podnijelo papire za razvod.

“Tačno je da je im je brak u krizi, ali Ana i Rasta su se dogovorili da ne prave cirkus od razvoda i da na sve načine zaštite ćerku Taru. Štaviše, Rasta se vratio da spava u Aninom stanu, gdje zajedno žive otkad su se vjenčali. Njega je vozač prošle nedjelje odmah po slijetanju u Srbiju iz Geteborga odvezao kod Ane, i tu je prenoćio. I prije ovog puta u inostranstvo Đurić je maltene svaki dan boravio u njihovom domu. Dešavalo se da prespava u studiju na Vračaru, ali samo kad bi do kasno u noć radio na pjesmama”, priča izvor.

On kaže da Anu još nije prošao bijes zbog Ljupke Stević, za koju je navodno posumnjala da je bila suviše bliska s njenim mužem. Nikolićka je zato zabranila da se u njihovoj kući pominje njeno ime.

“Stefanu je jasno stavila do znanja da o koleginici neće da čuje ni riječ. Rasta to poštuje i sada je mir u kući. Recimo, juče, dok je Ana u prijepodnevnim časovima završavala obaveze, Đurić je čuvao njihovu naslednicu. Čim je pjevačica stigla kući, reper je najprije otišao u studio, a nakon toga je obišao radove na izgradnji njihove vile u Velikom Mokrom Lugu. Kad je slobodan, Rasta sa ćerkicom često boravi kod svojih roditelja, koji se uvijek oduševe kad im unuka dođe u posjetu”.

Check Also

DPS optužuje Rakčevića da iznosi neistine   

Jednako kao što je prevario građane oko inicijative za brisanje solitera Milenijum iz planske dokumentacije, ...

,,Smrt djevojčice nije nastupila usled izvršenja krivičnog djela”

Više državno tužilaštvo u Podgorici je okončalo rad u predmetu koji je formiran povodom smrti dvogodišnje Jelene ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *