UHAPŠENA JEDNA OSOBA: U ,,Golfu IV” PODGORIČKIH tablica pronađena puška - Volim Podgoricu

UHAPŠENA JEDNA OSOBA: U ,,Golfu IV” PODGORIČKIH tablica pronađena puška

   

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su juče postupajući na osnovu operativnih saznanja lišili slobode bezbjednosno interesantno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, službenici OB Kolašin su, 08.11.2017. godine oko 15,00 časova u mjestu Vladoš, postupajući na osnovu operativnih saznanja izvršili pregled vozila marke „VW Golf IV“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljalo bezbjednosno interesantno lice M.M. (37) iz Podgorice, dok se na suvozačevom mjestu nalazio D.M. (34) iz Podgorice.

Pregledom lica i vozila policijski službenici su na zadnjem sjedištu vozila u crnoj kesi pronašli i oduzeli lovačku pušku marke „Anson Deey-S“ kalibra 12 mm, za koju M.M. ne posjeduje oružni list.

Pronađena puška će biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je naložio da se M.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnoavne sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

 

2 komentara

  1. You lost me, friend. I am talking about, I imagine I purchase what youre saying. I’m sure what you’re saying, nevertheless, you just appear to have forgotten that you will find a few other folks from the world who view this trouble for it is really and could perhaps not agree with you. You could be turning away many people that was lovers of the website.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com