KOLIKO STE VI POTROŠILI? Ovo je prosječan račun za oktobar mjesec… - Volim Podgoricu

KOLIKO STE VI POTROŠILI? Ovo je prosječan račun za oktobar mjesec…

 

 

Domaćinstva su u oktobru potrošila 88.649.804kWh (kilovatsati) električne energije, što je 1,4 odsto više u odnosu na septembarsku potrošnju, odnosno 3,8 odstomanje u odnosu na potrošnju ostvarenu tokom oktobra 2016. godine.

Prosječan oktobarski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore (ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni) iznosi 28,90 eura. Domaćinstva naŽabljaku bilježe najnižu prosječnu potrošnju od 18,26 eura, dok je najveća potrošnja prethodnog mjeseca očitana u Podgorici gdje su domaćinstva u prosjeku potrošila električne energije u vrijednosti od 33,82eura. Račun vrijedan preko 150 eura dobiće svega 0,48 odsto potrošača, dok je potrošnja od 100 do 150 eura očitana kod 1,13 odsto kupaca.

Oktobarske račune umanjene za iznos popusta za redovne platiše dobiće čak 53,3 odsto domaćinstava u Crnoj Gori, odnosno 180.941kupaca.

Infografik oktobar 2017

Od 1. novembra krenuo je peti ciklus akcije PODIJELIMO TERET. Akciji se mogu priključiti sva domaćinstva koja imaju dugovanja po osnovu utrošene električne energije. Uslov je da su plaćena tri posljednja računa, a učešćem u ovoj akciji domaćinstva dug izmiruju u fiksnim mjesečnim ratama od 20 eura, bez učešća i uz obustavu daljeg obračuna zatezne kamate, dok je ugovor na snazi.

Više infromacija potrošači mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na šalterima, web portalu www.epcg.com ili Facebook strani.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com