Modrić: 4:1 je stvarno veliki rezultat i bila bi tragedija da ovo upropastimo - Volim Podgoricu

Modrić: 4:1 je stvarno veliki rezultat i bila bi tragedija da ovo upropastimo

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je da bi bila tragedija ako bi njegova ekipa ispustila prednost od 4:1 protiv Grčke u baražu za plasman na Svjetsko prvenstvo.

“Ne smijemo ovo da propustimo, 4:1 je stvarno veliki rezultat i bila bi tragedija da ovo upropastimo”, rekao je Modrić, prenosi Hina.

Hrvatska je sinoć u Zagrebu pobijedila Grčku sa 4:1 u prvoj utakmici baraža za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. Revanš se igra u nedjelju u Atini.

“Odigrali smo vrhunsku utakmicu i presrećni smo zbog rezultata. Šteta za gol koji smo primili, praktično iz njihovog prvog udarca na gol. Mogli smo i mi još koji pogodak da postignemo, ali nećemo se buniti. Da nam je neko ponudio 4:1 prije utakmice, sigurno bismo to prihvatili”, rekao je Modrić.

On je, ipak, upozorio da posao još nije završen.

“Ne smijemo pasti u euforiju. Završili smo tek pola posla, jer 4:1 je veliki rezultat, ali zna biti varljiv, ako ne odigramo kao u Zagrebu. Moramo dobro da se odmorimo i odigramo još jednu ovakvu, veliku utakmicu”, rekao je Modrić.

Da je odigrano tek prvo poluvrijeme slaže se i selektor Hrvatske Zlatko Dalić.

“Ovo je samo prvo poluvrijeme. Ne smijemo da se opustimo. U Grčku idemo kao da je 0:0. Ništa nije gotovo. Znam da je sad euforija, ali euforija ne pobeđuje”, rekao je Dalić

BETA

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com