Na Biznis akademiji predavač PR Fondacije Novaka Đokovića, kao i jedan od najuticajnih lobista na Balkanu - Volim Podgoricu

Na Biznis akademiji predavač PR Fondacije Novaka Đokovića, kao i jedan od najuticajnih lobista na Balkanu

Trodnevna biznis akademija “Birziminijum”, koju Glavni grad organizuje u znak sjećanja na tragično preminolog prof. dr Dragana Lajovića, počinje 13. novembra u zgradi Gradskog parlamenta.

Akademiju će predavanjem na temu “Preduzetništvo vs renterijerstvo”, svečano otvoriti profesor Veselin Vukotić.

Prvog dana Akademije predavanja će održati Ivan Jovetić na temu Paradoks(i) preduzetništva, Branka Vuksanović na temu Kako osnovati preduzeće I Ruben Vergara koji će govoriti o Potencijalu mladih u preduzetništvu.

Drugog dana Akademije, u utorak, 14. novembra, Vladimir Vulić će predavati o Novim pravila menadžmenta za digitalni svijet,  Dragana Đermanović, PR Fondacije Novaka Đokovića će govoriti o Biznis modelima novog vremena – ekonomija dijeljenja a Miloš Čirič iz Slovenije koji je I jedan od najuticajnih lobista na Balkanu, izlagati na temu Dobrodošli u vašu inteligentnu budućnost – Kako iskoristiti vještine lobiranja u biznisu!

Završnog dana su predviđena predavanja Dragane Radević na temu “Žene u biznisu – heroine novog doba” i Ivana Malović na temu “Moć prezentovanja & pregovaranja”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com