PODGORICA U autu bez tablica pronađeno 15 kilograma skanka - Volim Podgoricu

PODGORICA U autu bez tablica pronađeno 15 kilograma skanka

-Službenici Centra bezbjednosti (CB) Podgorica su došli do saznanja da je vlasnik tog vozila P.J. (22) iz Tuzi, pa se u cilju rasvjetljavanja svih činjenica i okolnosti preduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska i lišavanja slobode te osobe i procesuiranja nadležnom državnom tužiocu, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, službenici CB Podorica su, 04. novembra, na osnovu prikupljenih operativnih saznanja, pronašli na privatnom posjedu koji se nalazi u Tuzima, vozilo „Škoda – Oktavija“, bez registarskih oznaka.

-Nakon pronalaska vozila, postojala je osnovana sumnja da se u njemu nalaze nedozvoljeni predmeti, i stoga je predmetno vozilo dislocirano specijalnim vozilom takozvanim paukom, na parking prostor CB Podgorica, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, nakon pribavljanja naredbe nadležnog državnog tužioca, danas se pristupilo otvaranju vozila i tom prilikom je u gepeku vozila pronađen džak od jute u kome se nalazilo 15 kilograma biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank.

Pronađena i oduzeta opojna droga je, kako je saopšteno, predata Odsjeku za borbu protiv droge radi daljeg postupanja.

Oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com