TRAGA SE ZA DRAGOM PAJKOVIĆEM: Ranio policajca kod ,,Lepe Kate” - Volim Podgoricu

TRAGA SE ZA DRAGOM PAJKOVIĆEM: Ranio policajca kod ,,Lepe Kate”

Inspektor odsjeka za borbu protiv droge i krijumčarenja Marko Drobnjak, ranjen je danas u Podgorici kod zgarde Lepa Kata, potvrđeno je CdM-u iz policije. Drobnjak je zadobio lakše povrede i nije životno ugrožen, saznaje CdM.

“Oko 15.20 časova policijski službenik Marko Drobnjak je u Bulevaru Save Kovačeviča u Podgorici pritekao u pomoć ženskoj osobi nad kojom je muškarac izvršio razbojništvo. Počinilac krivičnog djela je udario V.K. po ruci i njoj je ispao novčanik u kojem se nalazio novac. Počinilac je uzeo novčanik i krenuo da bježi, a Drobnjak koji je bio u blizini je reagovao i krenuo za njim u namjeri da ga sustigne. Počinilac krivičnog djela mu je tom prilikom nanijeo povrede nožem u predjelu nogu i pobjegao”, saopštili su iz UP.

Službenici CB Podgorica intenzivno tragaju za Dragom Pajkovićem.

Kako saznaje CdM, Drobnjak je ranjen kada je u prolazu vidio krađu i prišao da pomogne ženi koja je bila napadnuta.

“Drobnjak je van životne opasnosti, stabilno. Zadobio je ubodne rane u predijelu natkoljenice i koljena”, kazao je za CdM direktor urgentnog centra Nermin Abdić.

Napadač je nožem nasrnuo na inspektora i zadao mu povrede u predjelu noge.

“Drobnjak nije bio na dužnosti kada je pokušao da sustigne D.P. a svojim postupkom pokazao je izuzetnu ličnu i profesionalnu hrabrost, jer je pokušao da uhvati počinica kd i vrati oštećenoj novčanik od osobe koje je imalo nož i koje ga je potom povrijedilo”, istakli su iz UP.

www.cdm.me

2 komentara

  1. An interesting discussion is worth comment. I do believe that you should write more on this topic, it might not become a taboo subject but typically persons are inadequate to communicate in on such topics. Yet another. Cheers

  2. Without difficulty, the post is really the greatest on this precious topic. I harmonise with your conclusions and also will certainly thirstily look forward to your incoming updates. Just saying thanks will certainly not simply just be sufficient, for the extraordinary lucidity in your writing. I will certainly promptly grab your rss feed to stay abreast of any kind of updates. Genuine work and much success in your business endeavors!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com