Home / NOVOSTI / Napio se u kafani i probudio se u drugoj državi

Napio se u kafani i probudio se u drugoj državi

Rumun Mihai Daniku svakog vikenda sa svojim prijateljima odlazi u lokalni kafić u Albesti.

Prije dvije sedmice nije se probudio u svom krevetu, poslije burne i pijane noći, već u Londonu.

Mihai iz Rumunije i dalje ne može da dođe sebi od šoka. Jedne večeri je bio zagrljen sa svojim prijateljima i čašom piva, a sljedećeg jutra je bio 2.500 kilometara udaljen od svog doma. Posljednje čega se sjeća je da je pričao sa svojim društvom kako želi da nađe posao, a onda je zavladao mrak u njegovom umu.

Rumun se probudio u Londonu prekriven modricama i ogrebotinama. Nije bio siguran gdje se nalazi, ali je ostao u čudu kad je shvatio da svi oko njega govore engleski jezik. Lokalni policajci su ga odveli u “Whipss Cross Hospital” gdje se otrijeznio i gdje se trenutno oporavlja od povreda.

Adina Kostaš, medicinska sestra, objavila je njegovu priču na Facebook-u kako bi stupila u kontakt sa ljudima iz Rumunije koji ga poznaju.

“Pronađen je pijan i pretučen. Rekao mi je da ne poznaje nikoga u Londonu. Ako ga neko poznaje neka mi pošalje poruku”.

Lokalni mediji u Rumuniji su prenijeli njegovu priču. Njegove komšije su izjavile za medije da je živio sa djevojkom i djecom u kući njegovih roditelja. Posljednji put su ga vidjeli kad je otišao u kafić i nakon toga mu se gubi svaki trag.

“Fin je momak, ali mnogo pije. Nijesmo iznenađeni ovom pričom”, izjavile su komšije.

Mihaiovi zemljaci su se našalili na društvenim mrežama da je bio na pijanci koja je trajala sedmicu, a ne jedno veče, pa je u međuvremenu došao na ideju da otputuje negdje daleko.

Nadležni organi u Albesti uskoro će vratiti nesrećnog momka kući koji još uvijek ne može da se sjeti šta se desilo, prenosi Noizz.

 

Check Also

PUCNJAVA: Teško ranjen muškarac

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *