Ovo su teme kojima ćete ga osvojiti na prvom sastanku! - Volim Podgoricu

Ovo su teme kojima ćete ga osvojiti na prvom sastanku!

Tema razgovora na prvom dejtu može napraviti dejt odličnim ili nepodnošljivim. Prvi sastanci su često neprijatni i puni nedoumica o čemu tačno pričati, a uz ove savjete potkrijepljene rezultatima istraživanja stvari će biti bar malo lakše. Osvojite ga odmah, jer sa pravom pričom neće moći da vas izbaci iz svojih misli.

Pričajte o putovanjima, ne o filmovima

Istraživanje Ričarda Vajsmana pokazuje da je manje od 9 procenata parova koji su na prvom dejtu pričali o filmovima bilo zainteresovano za drugi dejt, dok je za ponovno druženje bilo zainteresovano 18 procenata onih koji su pričali o putovanjima.

Razlog je to što prilikom priče o putovanjima otkrivate više o sebi i dajete šansu osobi da vas bolje upozna.

Nije samo stvar u temi

Stvar je i u načinu na koji pričate. Ako pričate previše i ne date sagovorniku da dođe do izražaja, manje su šanse za drugi dejt, a isto važi i ako pričate premalo.

Treba naći granicu na kojoj niko ne dominira i truditi se da oboje budete jednako zastupljeni u razgovoru.

Otkrijte tajnu o sebi

Istraživanja pokazuju da otkrivanje neke svoje tajne stvara jaču vezu od generičkih razgovora.

Naravno, to ne smije biti preterano važna tajna jer će imati suprotni efekat, ali ako oboje podelite neki detalj o sebi koji nije baš svima poznat, utisak će biti jači i dugotrajniji.

Odaberite kontroverzno umjesto dosadnog

Ako razgovor prirodno ne teče onako kako biste hteli, nipošto nemojte pokušavati da spasite stvar pričanjem o već prožvakanim temama.

Odaberite temu koja je kontroverzna naravno, postoji šansa da ćete se posvađati, ali i to je bolje nego da sa dejta odete bez ikakvog utiska.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com