Podgoričanka ODUVALA u Zvezdama Granda, a napali je zbog KILAŽE! Karleuša ovo NIKADA DO SADA NIJE REKLA - Volim Podgoricu

Podgoričanka ODUVALA u Zvezdama Granda, a napali je zbog KILAŽE! Karleuša ovo NIKADA DO SADA NIJE REKLA

Krstinja Matanović izazvala je komentar Jelene Karleuše kakav niko nije nije očekivao! Naime, kada se djevojka pojavila na sceni Zvezda Granda svi su pomislili da će nagrabusiti kada je JK ugleda, ali i još neki članovi žirija koji su vrlo skloni kritikovanju fizičkog izgleda. Medjutim, zbog Krstinje je bilo “varničenja” izmedju Jelene i Sase Popovića.

Krstinja Matanović izazvala je komentar Jelene Karleuše kakav niko nije nije očekivao! Naime, kada je devojka pojavila na sceni Zvezda Granda svi su pomislili da će nagrabusiti kada je JK ugleda, ali i još neki članovi žirija koji su vrlo skloni kritikovanju fizičkog izgleda.

 Krstinja je na scenu izašla toliko samouvjerena i sa širokim osmijehom, sigurna u svoj glas, što je dokazala kada je zapjevala. Krstinja je otpjevala pjesme “Poželi sreću drugima” i “Daire”, i osvojila je svih 7 glasova. Međutim, čim su se svi zidovi spustili krenulo je Saša Popović je krenuo da je kritikuje.

“Je li, Krstinja, ti si bila na audiciji u Novom Sadu… Šta si mi obećala?” pitao je Saša.

 

FOTO: PRINTSCREEN

“Da ću da smršam”, odgovorila mu je Krstinja.

“I?!” pitao je Popović.

“I dalje sam na dijeti… “, rekla ona kroz smijeh i do suza dovela i publiku i žiri.

“Jesam rekao da ću da donesem vagu da te mjeram?!” nastavio je Popović, a onda se u priču uključila Jelena.

FOTO: PRINTSCREEN

“Čekaj, Saša. Čekaj sada ti! Grisino jedna… Ti koji si gladan i bijesan”, odbrusila je Karleuša Saši i šokirala sve u studiju.

“Rekao sam Krstinji na audiciji u Novom Sadu: “Krstinja, dobro si pjevala, molim te povedi računa o kilaži. Ne zbog toga da te mi hvalimo ili ne hvalimo, nego zbog tvog zdravlja.” Jesam li ti tako rekao?” pitao je Popović.

FOTO: PRINTSCREEN

“E…. Ti voliš samo miniće ovdje, da pucaju ribe! Slušaj me… Krstinja, slušaj! Ja prva kritikujem kad su ribe buckaste, ali ti si najseksi debela kandidatkinja ikada koja je stajala ovdje! Tebi to stoji! Ti si fora!”, rekla je Jelena i ostavila sve u čudu. Karleuša do sada nikada ovo nijednoj djevojci koja se sa velikim viškom kilograma pojavila na sceni nije rekla.

“Znaš zašto ti to kaže Jelena?! Zato što ima preko 80 kila, a trebalo bi da ima oko 68 kila!” odbrusio joj je Popović.

Krstinjin nastup možete vidjeti na 1:40:00:

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com