SUĐENJE KRIMINALNOJ GRUPI IZ KOTORA: Šef policije tražio pomoć vođe kavačkog klana! - Volim Podgoricu

SUĐENJE KRIMINALNOJ GRUPI IZ KOTORA: Šef policije tražio pomoć vođe kavačkog klana!

Bivši načelnik kotorske policije Igor Popović tražio je od optuženog šefa „kavačkog klana“ Igora Božovića da, ako može, utiče na Kotoranku Tamaru Zvicer da sarađuje s policijom nakon što je navodno pucano na nju.

 Ove tvrdnje iznio je Igor Božović na saslušanju kod tužioca, nakon što je osumnjičen da je jedan od organizatora „kavačkog klana“.

Vijesti prenose iskaz Kotoranina koji je u bjekstvu, a koji je pročitan pred sudijom Dragojem Jovićem u nastavku suđenja pripadnicima „kavačkog klana“.

– Tamara Zvicer je supruga Radoja Zvicera, kog policija označava kao jednog od vođa kavačke kriminalne grupe. U maju 2016. prijavila je policiji da je u Kotoru pucano na automobil kojim je upravljala. Tada je javno optužila jednog od navodnih vođa „škaljarskog klana“ Jovana Vukotića da je „u pratnji svojih roditelja pucao na tuđu ženu i djecu“.

Božović je tužiocu objasnio šta je i na koji način Popović tada tražio od njega.

– Sjećam se da sam bio na otpustu iz zatvora kada je neko pucao na Tamaru Zvicer. Nakon toga, načelnik OB Kotor me pozvao u MUP, ali ne kao osumnjičenog, već kao građanina da dam obaveštenja. Prosto, pozvao me načelnik Popović da, ako mogu, utičem na Tamaru da da obavještenja u vezi sa ovim događajem – ispričao je Božović na saslušanju. On je negirao vezu sa stvaranjem „kavačkog klana“, ali i članstvo u njemu, tvrdeći da neke od osumnjičenih poznaje iz viđenja, a da mu je Slobodan Kašćelan kum, prenose Vijesti.

 

 

2 komentara

  1. The tips you provided here are extremely precious. It turned out this sort of pleasurable surprise to acquire that watching for me after i awakened today. There’re constantly to the point and to comprehend. Thanks a ton to the valuable ideas you’ve got shared here.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com