Home / PG INFO / Aktuelno / GRAĐANI VRIJEĐALI OPOZICIONARE Bečića nazvali “voštanom figurom”: “Šta ste uradili da ZARADITE PLATU?!” (VIDEO)

GRAĐANI VRIJEĐALI OPOZICIONARE Bečića nazvali “voštanom figurom”: “Šta ste uradili da ZARADITE PLATU?!” (VIDEO)

Početak sastanka lidera “Građanske opozicije” obilježio je verbalni duel sa grupom građana, koji su lidere opozicije vrijeđali i pitali ih zašto troše pare, a ne rade ništa.

Okupljeni građani su insistirali na odgovorima čelnika gradjanske opozicije i tražili da prisustvuju sastanku kao gradjani.

“Nije nam dozvoljeno da budemo u prostorijama Demosa, a Miodrag Lekić, kao njihov lider, iako je bio tu, nije izašao da pozdravi građane i čuje naše zahtjeve”, kazali su iz građanskog Bloka, dodajući da su sastanku opozicije nesmetano prisustvovali mediji.

“Na pitanja o tome šta su uradili za građane i kolika su njihova primanja za to, očigledni su bili strah i nelagoda na licima lidera SDP-a i URA, Ranka Krivokapića i Dritana Abazovića.

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković, kako se ispostavlja, nije upućen u Zakon o finansiranju političkih subjekata i političkih kampanja.

Demokrate su, ignorišući naš zahtjev, pokazale nedostatak demokratskih kapaciteta da sarađuju sa onima čije interese su plaćeni da zastupaju”, naveli su iz ove grupe.

Pogledajte video:

Check Also

Djevojčica (12) je izabranika (16) našla preko Fejsbuka, a već je u četvrtom mjesecu trudnoće

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

One comment

  1. ilije the second

    Čudo čine botovi. Mislim da je ovo samo početak pritiska na opoziciju da počne raditi ono što DPS želi. Ovi njihovi jurišnici ne shvataju da je ovo privremeno stanje i da tek slijede promjene u političkom životu CG i njegovom establišmentu. Ne znam čime će opravdati ovakvo ponašanje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *