“Moj Kosta CRNOGORAC je veliki džentlmen i ne da na ono što je njegovo!” - Volim Podgoricu

“Moj Kosta CRNOGORAC je veliki džentlmen i ne da na ono što je njegovo!”

Poznata pjevačica Katarina Grujić prvi put priča o novom partneru Kosti koga je upoznala tokom ljetnje turneje na primorju, tvrdi da je on pravi džentlmen koji je obasipa nježnošću i pažnjom, ali i da ovog puta ne želi da pravi greške koje je činila u prošlim vezama.

Foto: Scandal
Nakon što je počekom aprila okončala dvogodišnju romansu s Nemanjom Buhom, atraktivna pjevačica Katarina Grujić (25) odlučila je da krene iz početka i svoje srce prepusti novoj ljubavi. O svom emotivnom statusu dugo nije željela javno da govori, ali nedavno je priznala da je riječ o Crnogorcu Kosti u koga se zaljubila za vrijeme svoje ljetnje turneje na Jadranu. Za razliku od prethodnih veza iz kojih je jedva čekala da izađe, Katarina ističe da je ovoga puta sve potpuno drugačije jer je njen novi izabranik veoma romantičan, pažljiv i poštuje to čime se ona bavi. Međutim, upravo zbog te sreće i želje da se ona nikada ne završi, riješila je da o novoj ljubavi i partneru ne otkriva mnogo detalja.

“Opekla sam se mnogo puta kad sam svoj emotivni život izlagala javnosti. Sada želim da bude drugačije, jer čini mi se da kada ljudi ne znaju mnogo o mom dečku, mi duže ostajemo srećni”, započinje razgovor Katarina i ističe da joj je najbitnije što napokon pored sebe ima partnera čije joj karakterne osobine potpuno odgovaraju.

 “Moj dečko je rijedak primjer džentlmena, kojih je danas sve manje, veoma je pažljiv, dobar i nježan i ne da na ono što je njegovo”, ponosno o svom momku priča pjevačica i ne krije da bi za takvu osobu bila u stanju mnogo toga da uradi, ali da preseljenje u Crnu Goru, o kojem mediji pišu posljednjih nedjelja, nije jedna od njih.

“Kada mi neka osoba pruži najbolji dio sebe, imam potrebu da joj uzvratim dvostruko više. Prija mi da uveseljavam drage ljude i da im pokažem koliko mi je stalo do njih, a to činim kako svojim djelima, tako i poklonina. Međutim, nemam namjeru nigdje da se selim i reći ću samo da čitav život živim u Beogradu, tako da tu i ostajem”, dodaje ona za  Story

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com