Od danas redovnom trasom do Beograda: Evo KOLIKO TRAJE PUTOVANJE - Volim Podgoricu

Od danas redovnom trasom do Beograda: Evo KOLIKO TRAJE PUTOVANJE

Radovi na „Infrastrukturi železnice Srbije“ između stanica Resnik i Vreoci završeni su i od sjutra se uspostavlja redovan željeznički međunarodni putnički saobraćaj na pruzi Bar-Beograd-Bar prema važećem redu vožnje za 2016/17. godinu.

Kako je saopšteno iz Željezničkog prevoza Crne Gore, u ponudi imaju dnevni voz sa prvim polaskom na relaciji Bar-Beograd iz stanice Bar u 07.10 sati i dolaskom u Beograd u 19.13 sati.

“Polazak dnevnog voza na relaciji Beograd-Bar iz stanice Beograd je u 09.10 sati i dolazak u Bar u 21.15 sati. Noćni brzi voz na relaciji Bar-Beograd polazi iz stanice Bar u 19.00 sati i stiže u Beograd u 07.06 sati, a brzi voz koji polazi iz Beograda u 21.10 sati dolazi u Bar u 09.13 sati”, navode iz ŽPCG.

 U dnevnoj ponudi, voz na relaciji Bar-Beograd-Bar polazi u utorak sa obezbijeđenim klimatizovanim kolima i uslugom u vagon restoranu.

“U noćnoj ponudi, brzi voz na relaciji Bar-Beograd-Bar polazi prvi u utorak i saobraća sa kolima visokog konfora sa posteljama, ležajevima i sjedištima, kao i kolima za prevoz automobila”, zaključuju u sapštenju

2 komentara

  1. hello!,I really like your writing very a lot! proportion we keep up a correspondence extra about your article on AOL? I require an expert in this house to resolve my problem. Maybe that is you! Having a look forward to see you.

  2. I definitely wanted to make a message to express gratitude to you for those awesome secrets you are posting at this site. My rather long internet lookup has at the end of the day been recognized with awesome strategies to exchange with my friends. I ‘d state that that many of us website visitors actually are undoubtedly fortunate to exist in a perfect place with so many outstanding individuals with helpful plans. I feel pretty lucky to have encountered the webpage and look forward to plenty of more enjoyable moments reading here. Thanks a lot once more for a lot of things.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com