POLICAJAC TEŠKO POVRIJEDJEN NA DUŽNOSTI: A.D. (27) ga u centru grada POKOSIO AUTOMOBILOM (VIDEO) - Volim Podgoricu

POLICAJAC TEŠKO POVRIJEDJEN NA DUŽNOSTI: A.D. (27) ga u centru grada POKOSIO AUTOMOBILOM (VIDEO)

Policajca koji je stajao sa kolegom pored službenog uta i vršio redovnu kontrolu, oborio je automobil koji je naletio na njega iz za sada neutvrđenih razloga.

 

Kako su saopstili iz policije danas, oko 18,40 časova, na magistralnom putu br. 2 u ulici Ibarskoj, Opština Rožaje, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač A.D. (27) iz Rožaja koji je upravljao putničkim motornim vozilom „Seat Cordoba“, beranskih registarskih oznaka, i policijski službenik Odjeljenja bezbjednosti Rožaje A.B. iz Rožaja.

-Do nezgode je došlo na način što se vozač A.D. pomenutim vozilom kretao iz pravca Kalača u pravcu Rožaja i dolaskom na kritično mjesto je iz za sada nepoznatih razloga ostvario kontakt sa policijskim službenikom A.B. koji je u trenutku nezgode vršio kontrolu saobraćaja na magistralnom putu br. 2 u pomenutoj ulici, neposredno ispred marketa u Rožajama, navodi se u saopštenju.

Uviđaj na licu mjesta je izvršio državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama zajedno sa uviđajnom ekipom OB Rožaje.

Policijski službenik A.B. je zadobio teške tjelesne povrede. Nakon ukazane prve pomoći u Jedinici za hitnu medicinsku pomoć u Rožajama on je transportovan u Medicinski centar Berane radi daljeg ljekarskog tretmana.

Vozač A.D. je priveden i dalje mjere i radnje prema njemu biće preduzete shodno konsultacijama sa nadležnim tužiocem.

Video na kojem se vidi ovaj udes je objavljen na FB stranici Rožaje Vijesti.

1 komentar

  1. I discovered your site website on the internet and appearance a number of your early posts. Keep the excellent operate. I just additional increase your Feed to my MSN News Reader. Looking for forward to reading much more of your stuff down the line!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com