SRPSKA GEJ PREMIJERKA OBJELODANILA: Postaću mama! - Volim Podgoricu

SRPSKA GEJ PREMIJERKA OBJELODANILA: Postaću mama!

Premijerka Srbije, Ana Brnabić, govoreći o napadima na svoju porodicu, potvrdila je da želi da se ostvari kao majka.

Sjutra, plašim se, šta će da se desi mojoj djeci koja idu u školu, ona nemaju obezbjeđenje, neko će da pomisli da sam mafijaš i da imam 400.000 evra u džepu, neko će da otme moje dijete. Pa je l’ ste vi ljudi normalni. Dajte samo elementarnu političku pristojnost u Srbiji – zaključila je Brnabić govoreći o pisanjima medija o njenom bratu.

A ovo nas vraća na njeno postavljanje i reakcije javnosti, pa i koalicionih partnera tadašnjeg premijera Vučića, na Anino seksualno opredeljenje koje nikada nije krila:

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Rekao sam predsjedniku Vučiću da kandidat za predsjednika Vlade mora da bude domaćin, da zna šta je porodica, da ima djecu” – kazao je Dragan Marković Palma tada.

Ana Brnabić nikada nije krila da je homoseksualnog opredjeljenja, a nedavno je javnost upoznala i njenu dugogodišnju partnerku, s kojom, sudeći po njenoj najnovijoj izjavi, premijerka planira i djecu.

Kako je predsjednica Vlade već osan godina s doktorkom Milicom Đurđić, koja radi u Kliničkom centru, izgleda da su počeli da ozbiljno razmišljaju o roditeljstvu.

FOTO: FONET

I beogradska štampa je početkom oktobra pisala da one razmišljaju o vantjelesnoj oplodnji.

Navodno su pomoć potražili na jednoj klinici u Holandiji.

Neću da budem gej premijerka

Iako je njena orjentacija izazvala buru, ona je uvijek isticala da želi da se ističe samo rezultatima:

FOTO: FONET

“Srbija se mijenja i to brzo, može da se kaže da sam ja dio te promjene, ali ne želim da budem označena kao ‘gej premijerka Srbije’. Poruka koju treba da pošaljemo jeste poruka koja se odnosi na sposobnost, profesionalizam i pouzdanost”, kazala je Brnabićeva posle stupanja na funkciju.

 

(Espreso.rs)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com